PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kalle Moraeus - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kalle Moraeus - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: 15.07.1963 - ...

Karl Anders "Kalle" Moraeus (born 15 July 1963 in Orsa as Karl Anders Moraeus) is a Swedish musician.

He is a member of the folk group Orsa Spelmän and Benny Anderssons Orkester, founded by former ABBA member Benny Andersson. Amongst numerous recordings with these bands, he has also released a couple of solo albums, most recently album and single Underbart, both being successful in the Swedish charts in 2010.

  • 1994: Illusioner
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Kalle Moraeus [1991, альбом]
  • Bitå [2003, альбом]
  • Underbart [2010, сингл]
  • Underbart [2010, альбом]
  • Komma hem [19.06.2013, альбом]
Название Материалы
Underbart

Страница создана 11.06.2012
http://primanota.ru/kalle-moraeus/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!