PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Juha Tapio - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Juha Tapio - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 05.02.1974 - ...

Juha Leevi Antero Tapio (born February 5, 1974) is a Finnish pop singer, lyricist, composer and guitarist. Tapio began with the first band to play rock in Ylistaro the age of 13. He was influenced by the Red Song Book. His first two albums were gospel, three more secular pop music. His album Mitä silmät ei nää (2003) sold gold and the album Kaunis ihminen (2006) reached platinum. Originally from South Ostrobothnia and he now lives in Tuusula. He is married to Raija Mattila, and together they have two sons, Mikael and Akseli.

Tapio won the 2009 Emma-gaala for best male vocalist.

  • Official site (Finnish)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Tuulen valtakunta [1999, альбом]
  • Kaikki mitä näen: Lauluja elämän puusta [2001, альбом]
  • Tästä kaikesta [2001, альбом]
  • Mitä silmät ei nää [2003, альбом]
  • Ukkosta ja ullakolla [2003, сингл]
  • Ohikiitävää [2005, сингл]
  • Ohikiitävää [30.03.2005, альбом]
  • Ihme [08.2005, сингл]
  • Hengittää [13.09.2006, сингл]
  • Kaunis Ihminen [09.10.2006, альбом]
  • Anna pois itkuista puolet / Kaunis ihminen [13.12.2006, сингл]
  • Koneet kiinni [2007, сингл]
  • Viidestoista yö [2007, сингл]
  • Kaksi puuta [04.08.2008, сингл]
  • Suurenmoinen elämä [10.09.2008, альбом]
  • Raikas tuuli [31.08.2009, сингл]
  • En mitään, en ketään [20.07.2011, сингл]
  • Hyvä voittaa [21.09.2011, альбом]
  • Sitkeä sydän [26.09.2011, сингл]
  • Jossain täällä [13.06.2012, сингл]
  • Joululauluja [13.11.2012, альбом]
  • TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) [30.08.2013, сингл]
  • Lapislatsulia [09.10.2013, альбом]
  • Sinun vuorosi loistaa [09.10.2015, альбом]

Сборники:

  • Suurenmoinen kokoelma 1999–2009 [28.09.2009, сборник]
  • Sound pack [2010, сборник]
  • Tähtisarja: 30 suosikkia [14.10.2011, сборник]
Название Материалы
Aito Rakkaus
Älä Lähde Vielä Pois
Anna Pois Itkuista Puolet
Arvaamatta Tuuli Kaantyy Vastaan
Aurinko Ei Laske
Copacabana Ja Ipanema
Ei Viisaampaa
Eläköön
En Mitn En Ketn
Haaveilija
Hengittää
Jonkun Ajan Paasta
Jotain Niin Oikeaa
Kaksi Puuta
Kaunis Ihminen
Kelpaat Kelle Vaan
Koneet Kiinni
Kuiskaus
Meilla On Aikaa
Mina Olen Sina Olet
Mina Sinua Rakastan
Mita Silmat Ei Naa
Muistan Miten Hehkuit
Muistomerkin Luona
Mullonikavasua
Niin Kuin Sinakin
Ohikiitavaa
Onnen Tähdet
Onnen Tahdet Acustic
Planeetat Ja Enkelit Ja Kuu

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/juha-tapio/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!