PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Josipa Lisac - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Josipa Lisac - аккорды, тексты

Страна: Хорватия
Даты: 14.02.1950 - ...
Сайт:

Josipa Lisac (pronounced [jɔ̌sipa lǐːsat͡s]; born 14 February 1950) is an eminent Croatian female singer.

During the 1960s she was a vocalist of the group named Zlatni Akordi. Her first solo album, Dnevnik jedne ljubavi (The Diary of a Love), recorded in 1973, was a huge success and is until today one of the most legendary albums in Croatia.

During 1987 Josipa Lisac entered preselection venue Jugovizija with hope to represent Yugoslavia in Eurovision Song Contest 1987, she sang her hit Gdje Dunav ljubi nebo (Where Danube Kisses the Sky) and had finished on 9th place out of 24 compositions, soon after releasing her album Boginja (Goddess) she became an acclaimed pop artist throughout Yugoslavia.

She had a lot of big rock hits, but she also sang Bosnian sevdalinka

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Dnevnik jedne ljubavi [1973, альбом]
  • Made In U.S.A. [1979, альбом]
  • Hir, Hir, Hir [1980, альбом]
  • Lisica [1982, альбом]
  • Hoću Samo Tebe [1983, альбом]
  • Balade [1987, альбом]
  • Boginja [1987, альбом]
  • Čestit Božić [1992, альбом]
  • Život [2000, альбом]

Сборники:

  • Najveći uspjesi [1974, сборник]
  • Koncert u čast Karla Metikoša [1995, прочее]
  • Hitovi [1998, сборник]
  • The Best of Josipa Lisac [1998, сборник]
  • Live [2002, прочее]
  • Platinum Collection [2007, сборник]
Название Материалы
Danas Sam Luda
Hir Hir Hir
Ljubav
Magla
Na Na Na
Rusila Sam Mostove Od Sna

Страница создана 03.04.2012
http://primanota.ru/josipa-lisac/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!