PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Joakim Thåström - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Joakim Thåström - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Швеция
Даты: 20.03.1957 - ...

Sven Joachim Eriksson Thåström (born 20 March 1957), better known as Thåström, is one of Sweden's best known rock musicians, he is mostly known for the bands Ebba Grön and Imperiet. He has moved between a number of genres, from punk to rock, industrial and autobiographical singer-songwriter music.

Thåström grew up in Högdalen and Rågsved, working class suburbs south of Stockholm, where he from 1977 to 1982 was the singer of punk band Ebba Grön. When Ebba Grön went in hiatus in 1981 due to bassist Lennart "Fjodor" Eriksson having to serve time in jail for refusing military service, the three remaining members (Thåström, drummer Gunnar "Gurra" Ljungstedt and keyboardist Anders "Stry Terrarie" Sjöblom) formed side-project Rymdimperiet (Galactic Empire).

When Ebba

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Thåström [1989, альбом]
  • Xplodera mig 2000 [1991, альбом]
  • Peace Love and Pitbulls [1992, альбом]
  • Singoalla [1998, альбом]
  • Det är ni som e dom konstiga det är jag som e normal [18.10.1999, альбом]
  • Två + två [2000, сингл]
  • Mannen som blev en gris [2002, альбом]
  • Ingenting gör mig [2005, сингл]
  • Fanfanfan [26.10.2005, сингл]
  • Skebokvarnsv. 209 [16.11.2005, альбом]
  • Om Black Jim [2006, сингл]
  • Sönder Boulevard [2006, сингл]
  • Kärlek är för dom [2009, сингл]
  • Kärlek är för dom [13.03.2009, альбом]
  • Beväpna dig med vingar [16.01.2012, сингл]
  • Beväpna dig med vingar [15.02.2012, альбом]
  • VSDB2 [01.01.2014, сингл]
  • Kom med mig [23.01.2015, сингл]
  • Den morronen [11.02.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • På Röda Sten [2003]
  • Som jordgubbarna smakade... [21.11.2012]

Сборники:

  • Solo, Volume I [01.03.2006, сборник]
  • Be-bop-a-lula hela jävla dan [25.11.2009, сборник]
Название Материалы
Alla Vill Till Himlen
Jag Är En Idiot
Keops Pyramid
Pang Boom Krash
Städer När Jag Blöder
Stjärna Som Är Din
Surabaya Johnny
Två+Två
Vår Kommunale Man
Xplodera mig

Страница создана 13.03.2012
http://primanota.ru/joakim-thastrom/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!