PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Jesse Y Joy - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Jesse Y Joy - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Мексика
Даты: 2005 - ...

Jesse & Joy is a Mexican pop duo formed in 2005 by brother and sister; Jesse (born December 31, 1982, as Jesse Eduardo Huerta Uecke) and Joy (born June 20, 1986, as Tirzah Joy Huerta Uecke), from Mexico City. Introduced in 2005 by Argentine-Mexican duo Sin Bandera at the 2005 Mexican Teletón, Jesse & Joy released their debut album Esta Es Mi Vida in 2006, through Warner Music Mexico. Their debut single, "Espacio Sideral", was certified Gold by the Asociación Mexicana de Productores de Fonogramas y Videogramas (AMPROFON). The album reached the top twenty on the Mexican Album Chart, was certified Platinum by the AMPROFON, and helped the duo to win the Latin Grammy Award for Best New Artist the next year.

In 2008, Jesse & Joy released the Extended Play Esto Es Lo Que Soy, and next year their second studio album Electricidad. The album, which reached its peak position at number twenty-one on the Mexican Album Chart, was certified

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ésta es mi vida [22.08.2006, альбом]
  • Esto es lo que soy [2008, макси-сингл]
  • Esto es lo que soy [17.03.2008, сингл]
  • Adios [20.07.2009, сингл]
  • Si te vas [04.08.2009, сингл]
  • Electricidad [18.08.2009, сингл]
  • 10 mil vidas [01.09.2009, сингл]
  • Electricidad [15.09.2009, альбом]
  • Nunca dije no [27.10.2009, сингл]
  • Six Pack: Jesse & Joy [09.03.2010, макси-сингл]
  • Super 6: Jesse & Joy [09.03.2010, макси-сингл]
  • Tú mi poesía [18.10.2011, сингл]
  • ¿Con quién se queda el perro? [06.12.2011, альбом]
  • Un Besito Más [04.12.2015, альбом]
Название Материалы
10 Mil Vidas
Adios
Aquí Voy
Chocolate
Cielo Azul
Como No
Con Quién Se Queda El Perro?
Con Quin Se Queda El Perro
Corre
Correrun
Donde Está El Amor
Dulce Melodía
Ecos De Amor
Electricidad
Es Amor
Espacio Sideral
Esta Es Mi Vida
Esto Es Lo Que Soy
Gotitas De Amor
Ilumina Tu Navidad
Imparable
Invisible
La De La Mala Suerte
Las Tontas No Van Al Cielo
Live Life
Llegaste T
Llegaste Tú
Llorar
Lo Que Tú Me Das
Magia Y Deseo

Страница создана 01.03.2012
http://primanota.ru/jesse-y-joy/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!