PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Jaivas Los - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Jaivas Los - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Чили, о. Пасхи
Даты: 1963 - ...
Сайт:

Los Jaivas are a Chilean musical group who perform in folk, rock, and progressive rock styles.

Los Jaivas appeared in Chilean music in 1963 as a progressive-rock-andino group, mixing rock with South American ancestral music. The Parra brothers met Mario Mutis and Eduardo "Gato" Alquinta (gato is the Spanish word for cat) in their childhood and joined to play music. They acquired fame in Viña del Mar, by playing at diverse parties and shows.

The band took refuge in Argentina after the military dictatorship took over in Chile. In 1977, they headed to France, where they resided for a long time. The first major change in the band occurred in 1988 when Gabriel died in Peru in a car crash. His daughter Juanita took his place behind the drums.

In January 2003, the main singer, Gato Alquinta, died in Coquimbo, Chile, of a heart attack while swimming in the sea. Gato's three sons soon joined the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • El volantín [1971, альбом]
  • Todos juntos [1972, альбом]
  • Palomita blanca [1973, саундтрек]
  • Indio [1975, альбом]
  • Canción del sur [1977, альбом]
  • Los sueños de América [1979, альбом]
  • Alturas de Macchu Picchu [1981, альбом]
  • Aconcagua [1982, альбом]
  • Obras de Violeta Parra [1984, альбом]
  • Si tú no estás [1989, альбом]
  • Hijos de la tierra [1995, альбом]
  • Mamalluca [1999, альбом]
  • Arrebol [2001, альбом]
  • Los Jaivas (El Indio) [2007, альбом]

Концертные альбомы:

  • Los Jaivas en Argentina [1983]
  • Alturas de Macchu Picchu en concierto [1999]

Сборники:

  • Todos juntos [сборник]
  • Mambo de Machaguay [1980, сборник]
  • Obras cumbres [2003, сборник]
  • Los Jaivas - Compilación [01.01.2004, сборник]
Название Материалы
Aconcagua
Aguamarina
Aguila Sideral
Alegría De Mi Amor
Amor Americano
Amor Americano Parte 1
Amor Americano Parte 2
Amores De Antes
Arauco Tiene Una Pena
Arde El Amazonas
Arrebol
Atacama
Ayer Cache
Canción Del Sur
Cholito Pantalón Blanco
Como Tus Ríos Te Recorren
Con Fuerza En El Corazón
Cordillera
Cueca De Los Refranes
Debajo De Las Higueras
Desde Un Barrial
Dónde Estabas Tú?
Dum Dum Tambora
El Nguillatun
En El Trén A Paysandú
En La Cumbre De Un Cerro
En La Quebra Del Aji
En Tus Horas
Final
Fotos De Primera Comunión

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/jaivas-los/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!