PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


J-ax - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

J-ax - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Италия
Даты: - ...

Alessandro Aleotti, known as J-Ax, (born 5 August 1972 in Milan, Italy) is an Italian singer, former singer in the rap group Articolo 31 with his DJ Vito Luca Perrini (DJ Jad). He is the brother of Weedo (also known as Grido from boyband Gemelli DiVersi). On 6 May 2010, he created the band 'Due di picche' with Neffa.

From 1990 to 2005, J-Ax (abbreviation of Joker Alex) was part of the famous and popular Italian rap group Articolo 31 which he founded with Vito Luca Perrini, AKA "DJ Jad". In 2014 he became a judge on the show The Voice of Italy.

In 2006 J-Ax released his first solo album, Di sana pianta. This album, which was very pop oriented, spawned no fewer than six singles: S.N.O.B., Tua mamma

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Di sana pianta [13.10.2006, альбом]
  • I vecchietti fanno o [12.12.2008, сингл]
  • Rap n' Roll [23.01.2009, альбом]
  • Deca Dance [12.06.2009, альбом]
  • Le leggende non muoiono mai [03.06.2011, сингл]
  • Domenica da coma [10.06.2011, сингл]
  • Meglio prima (?) [30.08.2011, альбом]
  • Se il mondo fosse [30.06.2012, сингл]
  • Il bello d'esser brutti [27.01.2015, альбом]
  • Maria Salvador [05.08.2015, сингл]

Концертные альбомы:

  • Meglio live! [08.05.2012]
Название Материалы
Altra Vita
Aqua Nella Scuola
Caramelle
Di Sana Pianta
Maria Salvador
Ribelle E Basta
S.N.O.B. (Senza Nessun Obbligo Baciaculistico)
Se Mi Sposo
Ti Amo O Ti Ammazzo

Страница создана 12.04.2012
http://primanota.ru/j-ax/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!