PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Iwan Fals - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Iwan Fals - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индонезия, Бали
Даты: 03.09.1961 - ...
Сайт:

Iwan Fals (born Virgiawan Listanto; 3 September 1961 in Jakarta) is an Indonesian singer–songwriter. In 2002, Time magazine named him as a Great Asian Hero.

While he was 18, Iwan Fals, Toto Gunarto, Helmi and Bambang Bule formed a group named Amburadul. The group released the album 'Perjalanan' in 1979, which was not successful, but was re-released with the added track '3 Bulan' as '3 Bulan' (1980) in 1980. The group disbanded and played no further role in Iwan Fals' career.

As part of his early career,

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Canda Dalam Ronda [1979, альбом]
  • Sarjana Muda [1981, альбом]
  • Opini [1982, альбом]
  • Sumbang [1983, альбом]
  • Sugali [1984, альбом]
  • Sore Tugu Pancoran [1985, альбом]
  • Lancar [1987, альбом]
  • Wakil Rakyat [1987, альбом]
  • Mata Dewa [1989, альбом]
  • Cikal [1991, альбом]
  • Belum Ada Judul [1992, альбом]
  • Hijau [1992, альбом]
  • Dalbo [1993, альбом]
  • Aku Sayang Kamu [10.03.1993, альбом]
  • Barang Antik [10.03.1993, альбом]
  • Ethiopia [10.03.1993, альбом]
  • Anak Wayang [1994, альбом]
  • Orang Gila [1994, альбом]
  • Suara Hati [2002, альбом]
  • In Collaboration With [18.06.2003, альбом]
  • In Love [2005, альбом]
  • 1910 [31.08.2005, альбом]
  • 50:50 [30.04.2007, альбом]
  • Terbaik & Terpopuler [2008, альбом]
  • Manusia 1/2 Dewa [26.09.2008, альбом]
  • Keseimbangan [2010, альбом]
  • Tergila-gila [2011, альбом]
  • Satu [20.11.2015, альбом]

Сборники:

  • Best of the Best [сборник]
  • Canda Dalam Nada [1981, сборник]
  • Tragedi [14.11.1995, сборник]
Название Материалы
15 Juli 1996
16 Juli 1996
17 Juli 1966
1910
22 Januari
Abadi
Ada Lagi Yang Mati
Air Mata
Air Mata Api
Aku Antarkan
Aku Bosan
Aku Bukan Pilihan
Aku Disini
Aku Milikmu
Aku Sayang Kamu
Ambulance Zigzag
Ancur
Apakah Aku Benar-benar Memiliki Kamu
Asik Ga Asik
Asmara Tak Secengeng Yang Kau Kira
Azan Subuh Masih Ditelinga
Badut
Balada Orang-orang Pedalaman
Bangunlah Putra Putri Ibu Pertiwi
Barang Antik
Belalang Tua
Belum Ada Judul
Bento
Berandal Malam Di Bangku Terminal
Berikan Pijar Matahari

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/iwan-fals/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!