PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Intocable - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Intocable - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: США
Даты: - ...

Intocable (Untouchable) is a Tejano/Norteño musical group from Zapata, Texas that was started by friends Ricky Muñoz and René Martínez in the early 1990s. In a few years, Intocable rose to the top of the Tejano and Norteño fields with a musical signature that fused Tejano's robust conjunto and Norteño folk rhythms with a pop balladry. Intocable is perhaps the most influential group in Tejano and their tough Tejano/Norteño fusion has become the blueprint for dozens of Tex-Mex groups. The group's style, which combines romantic, hooky melodies, tight instrumentation and vocal harmony, is consistently imitated by other Tejano and Norteño groups, including Imán, Duelo, Costumbre, Solido, Estruendo, Intenso, and Zinzero.

Career accomplishments include four consecutive sold-out nights at Mexico City's prestigious Auditorio Nacional and the group's 2003 headlining appearance at Reliant Stadium in Houston, which drew a record 70,104 fans. They also played two sold-out dates at the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Simplemente. . . . [1993, альбом]
  • Fuego eterno [22.02.1994, альбом]
  • Otro mundo [02.05.1995, альбом]
  • Llévame contigo [30.04.1996, альбом]
  • IV [17.06.1997, альбом]
  • Intocable [1998, альбом]
  • Intocable [16.06.1998, альбом]
  • Contigo [27.07.1999, альбом]
  • Es para ti [21.11.2000, альбом]
  • Sueños [2002, альбом]
  • Nuestro destino estaba escrito [19.08.2003, альбом]
  • Aire [03.12.2004, сингл]
  • Diez [2005, альбом]
  • Contra viento y marea [25.10.2005, сингл]
  • Crossroads [2006, альбом]
  • Por ella [17.10.2006, сингл]
  • Me faltas tú [23.10.2007, сингл]
  • Tu adiós no mata [27.05.2008, сингл]
  • 2C [10.06.2008, альбом]
  • Hay ojitos [17.11.2009, сингл]
  • Muerto en vida (Voy a odiarte) [09.03.2010, сингл]
  • No puedo volver [09.03.2010, сингл]
  • Robarte un beso [08.11.2010, сингл]
  • Intocable 2011 [14.04.2011, альбом]
  • Prometí [11.05.2011, сингл]
  • Frente a frente [14.06.2011, альбом]
  • Las mera buenas [23.03.2012, альбом]
  • Te amo (para siempre) [04.12.2012, сингл]
  • En peligro de extinción [02.04.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Intimamente [2004]

Сборники:

  • Lo mejor de Intocable: 12 super éxitos [23.09.1997, сборник]
  • 14 grandes éxitos [07.02.2001, сборник]
  • La historia [11.02.2003, сборник]
  • Original Masters [13.01.2004, сборник]
  • Classic [01.12.2009, сборник]
  • Super #1's [09.04.2010, сборник]
  • Romances [18.01.2013, сборник]
Название Материалы
A Donde Estabas
A Donde Se Marchó El Amor
A Obscuras
A Veces
Adios Mi Amor
Ahora Que Te Perdí
Aire
Alguien Como Tu
Alguien Te Va A Hacer Llorar
Alguien Te Va Hacer Llorar
Amor Maldito
Amor Te Suspiro Amor
Arrepiéntete
Aunque Me Duela
Ayudame
Bastó
Besos Sin Condición
Cada Vez Que Estás Conmigo
Caminaré
Como Confesarle
Como Te Atreves
Con Mis Alas Rotas
Contigo
Contigo He Fallado
Contra Viento Y Marea
Coqueta
Cuántas Veces
Culpable Fui (culpable Soy)
Dame Un Besito
Dame Un Beso

Страница создана 05.03.2012
http://primanota.ru/intocable/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!