PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Inna - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Inna - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Румыния
Даты: 16.10.1986 - ...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Hot [2008, сингл]
  • Hot [2008, альбом]
  • Amazing [2009, сингл]
  • Déjà Vu [2009, сингл]
  • Love [2009, сингл]
  • Hit List: Tabu [27.08.2010, макси-сингл]
  • 10 Minutes [02.11.2010, сингл]
  • Un momento [2011, сингл]
  • Sun Is Up [08.02.2011, сингл]
  • Club Rocker [26.07.2011, сингл]
  • I Am the Club Rocker [16.09.2011, альбом]
  • Endless [15.12.2011, сингл]
  • Caliente [04.05.2012, сингл]
  • OK (Radio Version) [29.10.2012, сингл]
  • J'adore (Remixes) [13.12.2012, макси-сингл]
  • More Than Friends [31.01.2013, сингл]
  • We Like To Party [26.02.2013, сингл]
  • In Your Eyes [27.02.2013, сингл]
  • Party Never Ends [02.03.2013, альбом]
  • Party Never Ends, Part 2 [10.07.2013, макси-сингл]
  • Be My Lover [30.07.2013, сингл]
  • Wow [16.05.2014, сингл]
  • Good Time [02.07.2014, сингл]
  • Good Time [15.07.2014, сингл]
  • Cola Song [02.09.2014, сингл]
  • Summer Days [30.09.2014, сингл]
  • We Wanna [08.06.2015, сингл]
  • INNA / Body and the Sun [24.07.2015, альбом]
  • Everybody (Mike Candys Remix) [07.08.2015, макси-сингл]
  • Bop Bop [18.08.2015, сингл]
  • Yalla [03.11.2015, сингл]
  • Rendez Vous [09.03.2016, сингл]
  • Heaven [04.07.2016, сингл]
  • Say It with Your Body [28.10.2016, сингл]
  • Gimme Gimme [01.02.2017, сингл]
  • Gimme Gimme [11.04.2017, сингл]
  • Fade Away [09.06.2017, сингл]
  • Summer Hits [16.06.2017, макси-сингл]
  • Ruleta [21.06.2017, сингл]

Сборники:

  • Full Songs and Remixes [2009, сборник]
  • Best of 2009 [14.10.2009, сборник]
  • Never Stop Your Dancing [18.11.2009, ремикс]
  • Inna: Greatest Hits [17.06.2010, сборник]
  • Ultra Hot Remixes [01.01.2011, ремикс]
  • The Remix Collection [11.03.2011, ремикс]
  • The Best [2012, сборник]
  • Summer Days [2014, сборник]
Название Материалы
10 Minutes
2nite
Again (Up Again)
Ai Se Eu Te Pego
Alright
Amasing New Single
Amazing
Amazing (+ мой перевод)
Amazing {New Single} 2009
Body And The Sun
Caliente
Club Rocker
Club Version by Play & Win
Cola Song
Crazy boy
Crazy Sexy Wild By
Crazy, Sexy, Wild
Deja Vu (feat. Bob Taylor)
Devil's Paradise
Diggy Down
Don't Let The Music Die
Dont let the music die. Dont have to feel alone. You have to learn to say. Will be OK tomorrow
Dont Let The Music Die.mp3
Endless
Fall
Fall In Love/Lie
Feeelo
Feelo
Fever
Fly
FLY LIKE A WOMAN
Fly lyrics (Fly like you do it, Like you're high. Like you do it, Like you fly. Like you do it, Like a women!)
Fricko fricko you're freackin' it But I like it
Give me
Give me your heart
Good Morning
Good Time
Goodbye
Hot
Hot (russian remake of Inna - Hot)(prod.by MaratMC)
Hot (Русская версия Remix 2009
Hot - Club Version (Fly)
Hot POWER BY GEOGHE
Hot вынос мозга
Hot Драм
HOT ЖИИИИР!!!! СЛУШАТЬ ВСЕМ!!!!!!!!!!! Клаасссная песня
Hot(МИНУС)
HOTDJ Raimon Russion version Remix 2009g
House Is Going On
Hurt (Text by Ig@N)
I can be your love
I need you for Christmas
I Surrender
I wanted you
If You Cry I'm sorry, I love you godbye...
If You Didn't Love Me
imazing
In Your Eyes
Inna
Inndia
It's Over
Jadore
July
Ladies
Ladies EXCLUSIV 2009
Left right
Left Right (Dj Jonnessey, Play & Win Club Extended)
Love
Love (DJ Nejtrino & DJ Baur Radio Mix).mp3
Low
Merry Christmas
Minut...
Moon girl
More Than Friends
Never by
Nights & day
Nights And Days (Days Nights)
No fair
No fare
No fire
No Limit
No More
Nobody
Oare
Ok
OK (Okay)
on & on
On and on (Romana lang)
Only Love
Party Never Ends
Put Your Hands Up
Red Hot Chili Peppers
Senorita
Senorita 2o1o
So fall So fall out of my hands Out of my heart And when you hit the ground You'll be sorry that I'm not around I will watch you And you fall out of your mind Out of your fantasy When you hit the w
Sorry
Sorry (NEW SINGLE)
Sun is up
Sun Is Up [Radio edit] [By Play & Win]
Take Me Higher

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/inna/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!