PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Il Etait Une Fois - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Il Etait Une Fois - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 1969 - 1979

Il était une fois was a popular French musical group fronted by Joëlle Mogensen as lead vocals. Formed in Paris in 1972, it included besides Mogensen, Serge Koolenn, Richard Dewitte, Lionel Gaillardin, Bruno Walker and Christian Burguière. Walker and Burguière were later replaced by Jean-Louis Dronne and Daniel Schnitzer. The band was signed to the Pathé Marconi label.

The very popular band broke up in 1979 when Joëlle Mogensen left, just three years from her sudden death in 1982 at the age of 29.

The band released 4 studio albums and a great number of singles including "J'ai encore rêvé d'elle" that sold more than 1 million copies. A number of compilation albums have been released later.

  • 1972: Il était une fois
  • 1974: Ils vécurent heureux
  • 1977: Tourne la page
  • 1978: Pomme
Compilation
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Il était une fois [1972, альбом]
  • Que fais-tu ce soir après dîner ? [1973, сингл]
  • Ils vécurent heureux [1975, альбом]
  • J'ai encore rêvé d’elle [1975, сингл]
  • Tourne la page [1977, альбом]
  • Pomme [1978, альбом]

Сборники:

  • Les Plus Belles Fois [1992, сборник]
  • Leurs plus belles chansons [1994, сборник]
  • Le Meilleur [1996, сборник]
  • Tourne la page / Pomme [11.2000, сборник]
  • Best Of [2004, сборник]
  • 20 chansons d'or [2006, сборник]
Название Материалы
C'est Comme Ça Que Je M'en Vais
Douce Nuit, Sainte Nuit
J'ai Encore Rêvé D'elle
Les Filles Du Mercredi
Rien Qu'un Ciel
R^V Delle

Страница создана 06.03.2012
http://primanota.ru/il-etait-une-fois/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!