PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Hysteric Blue - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Hysteric Blue - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Япония
Даты: 1997 - 04.03.2004
Сайт:

Hysteric Blue was a Japanese rock band formed in Osaka, Japan in 1997 and disbanded in 2004. During the course of their musical career they released a total of 14 singles, five studio albums, one compilation album, three video compilations, one DVD and 16 music videos.

They are known for anime fans as the band who provided the opening theme for the anime series Ghost Stories, the opening theme for Vampiyan Kids and the ending Theme of Spiral ~Suiri no Kizuna~.

The band broke up after Guitarist Naoki Akamatsu pleaded guilty to eleven counts of rape. Vocalist Tama and drummer Takuya then started a new band, The Screaming Frogs.

  1. RUSH! (1998-10-31)
  2. Haru ~spring~ (春~spring~) (1999-1-21)
  3. Little Trip (1999-5-8)
  4. Naze... (なぜ…) (1999-7-28)
  5. Futari Bocchi (ふたりぼっち) (1999-10-22)
  6. Chokkan Paradise (直感パラダイス) (2000-1
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • RUSH! [31.10.1998, сингл]
  • baby Blue [01.04.1999, альбом]
  • なぜ… [28.07.1999, сингл]
  • ふたりぼっち [20.10.1999, сингл]
  • WALLABY [23.02.2000, альбом]
  • グロウアップ [25.10.2000, сингл]
  • だいすき [22.11.2000, сингл]
  • bleu-bleu-bleu [24.01.2001, альбом]
  • Reset me [22.08.2001, сингл]
  • フラストレーション ミュージック [24.10.2001, сингл]
  • MILESTONE [20.02.2002, альбом]
  • Home Town [07.11.2002, сингл]
  • DOLCE ~夏色恋慕~ [18.06.2003, сингл]
  • JUNCTION [06.08.2003, альбом]

Сборники:

  • Historic Blue [20.11.2002, сборник]
Название Материалы
Grow Up
Haru Spring

Страница создана 24.03.2012
http://primanota.ru/hysteric-blue/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!