PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Husking Bee - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Husking Bee - аккорды, тексты

Страна: Япония
Даты: 07.1994 - 06.03.2005

Husking Bee are a Japanese powerpop/punk band formed in 1994.

According to Oricon, HUSKING BEE’s member were Isobe Masafumi(on Vocals), Kudo "Tekkin" Tetsuya(on Bass) and Hiramoto Leona (on Drums). They debuted in 1995 by "NOT SUPERSTITIOUS III". Hirabayashi Kazuya, today the lead singer and guitarist to the band Fine Lines, joined as a new member in 2000. Despite having many Japanese young fans, they dissolved without explaining the reasons behind their decision on 6 March 2005.

The band reunited in February 2012.

  • GRIP (1996)
  • Put on Fresh Paint (1999)
  • The Sun and the Moon EP (2000)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Grip [12.12.1996, альбом]
  • Put on Fresh Paint [07.10.1998, альбом]
  • The Sun and the Moon [06.10.1999, сингл]
  • A SINGLE WORD [01.03.2000, сингл]
  • Four Color Problem [04.10.2000, альбом]
  • AUTUMNAL TINS [19.09.2001, сингл]
  • the steady-state theory [19.09.2002, альбом]
  • ハスキング・ビー/デイ・オブ・ザ・サン/青い点滅 [20.11.2002, сингл]
  • variandante [21.04.2004, альбом]
  • SOMA [20.02.2013, альбом]
  • AMU [30.04.2014, альбом]

Сборники:

  • ANTHOLOGY 1994-2004 [24.03.2005, сборник]
Название Материалы
Dawn And Gone
Walk

Страница создана 19.03.2012
http://primanota.ru/husking-bee/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!