PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Hunter - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Hunter - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Польша
Даты: 1985 - ...

Hunter is a Polish heavy metal band, founded in 1985 in Szczytno by Paweł Grzegorczyk and Grzegorz Sławiński. The name of the group comes from the title of the song "Die Hard The Hunter" by Def Leppard.

In 2004-2009, the band Hunter was host of the festival "Hunterfest". It took place in Szczytno on the towns beach every August. 2009 was the last edition of this festival. Foreign bands that played were such as Sepultura, Fear Factory and Napalm Death.

  • Official Hunter website
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Requiem [1995, альбом]
  • Medeis [07.03.2003, альбом]
  • T.E.L.I... [30.05.2005, альбом]
  • HellWood [14.04.2009, альбом]
  • Królestwo [06.11.2012, альбом]
  • Imperium [15.11.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live [03.12.2001]
  • Przystanek Woodstock 2003 [07.06.2004]
  • XXV lat później [27.06.2011]

Сборники:

  • HolyWood [30.11.2006, сборник]
Название Материалы
Duch Epoki
Fallen
Fantasmagoria
Freedom
Grabasz
Kiedy Umieram
Krzyk Kamieni
Losiem
Loza Szydercow
Mirror Of War
Mirrow Of War
Nieraj
Nikt
Osiem
Plytki Dolek
Pomiedzy Niebem A Pieklem
Pomiędzy Niebem A Piekłem
Post Scriptum
Płytki Dołek
Smierci Smiech
So
Teli
That One Night
The Penis Named Smf
Trumian Show
Wyznawcy

Страница создана 28.02.2012
http://primanota.ru/hunter/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!