PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Holden - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Holden - аккорды, тексты

Страна: Франция
Даты: 1997 - ...

Holden is a French pop duo that began recording in 1997. The band members are Armelle Pioline (vocals) and Dominique Dépret (aka Mocke, guitar), with help from Pierre-Jean Grapin (drums), Evan Evans (keyboard) and Richard Cousin (bass).

Holden released "L'arrière monde" in 1998. In 2001, they met the producer Señor Coconut aka Atom aka Uwe Schmidt, who mixed their second album, 'Pedrolira' (2002). Thanks to him, they became famous in Chile, where they recorded their third album, "Chevrotine" (2006). [1]

  • Holden at Last.fm
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • L'Arrière-monde [09.1998, альбом]
  • Pedrolira [10.2002, альбом]
  • Chevrotine [20.02.2006, альбом]
  • Fantomatisme [23.03.2009, альбом]
  • Sidération [24.06.2013, альбом]

Сборники:

  • L'Essentiel [28.03.2011, сборник]
Название Материалы
Ce Que Je Suis
Cest Plus Pareil
Charlie Rosie Et Moi
La Machine
La Saison Des Touristes
Madrid
Sur Le Pav
Sweet Orgies

Страница создана 21.04.2012
http://primanota.ru/holden/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!