PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Hermitude - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Hermitude - аккорды, тексты

Страна: Австралия
Даты: 2000 - ...

Hermitude is an Australian electronic hip hop EDM, (Electronic Dance Music) duo, originating from the Blue Mountains, New South Wales.

When a group of local rappers, including Tim Levinson (aka Urthboy) from the Herd, were impressed by Funk Injections' abilities, the two groups briefly incorporated in 1998, performing for a while under the name "Explanetary". Explanetary consisted of Levinson on vocals, Dubber on keyboards, Stuart on drums, Realfatix on vocals (and sometimes production), No Mumbles (aka Nug) on vocals, Aja Stuart (Stuart

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Imaginary Friends [01.12.2002, макси-сингл]
  • Alleys to Valleys [25.08.2003, альбом]
  • Tales of the Drift [01.08.2005, альбом]
  • Rare Sightings [03.11.2007, макси-сингл]
  • Threads [27.09.2008, альбом]
  • HyperParadise [03.02.2012, альбом]
  • Parallel Paradise [08.06.2012, макси-сингл]
  • HyperParadise (Ganz Flip) [10.07.2014, сингл]
  • Dark Night Sweet Light [15.05.2015, альбом]
Название Материалы
The Buzz

Страница создана 14.11.2015
http://primanota.ru/hermitude/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!