PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Harris Jayaraj - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Harris Jayaraj - аккорды, тексты

Страна:
Даты: 08.01.1975 - ...
Сайт:

Harris Jayaraj (born 8 January 1975) is an Indian film composer from Chennai, Tamil Nadu. He composes scores and soundtracks predominantly for Tamil films, while also having composed for a few films in Telugu and Hindi languages.

Harris Jayaraj was brought up in Chennai, He was born into a middle class Tamil Christian Nadar family . He studied at Krishnaswamy Matric School, K. K. Nagar. His father, S. M. Jayakumar, was a noted film guitarist and an assistant to Malayalam music director Shyam and later became a noted musician and film composer. At age six, Harris began his formal training in carnatic music. His father wanted him to become a guitarist and made him learn classical guitar from Mr.A.Abdul Sattar. Harris scored the highest mark in Asia on his 4th grade exam of Trinity College of Music, London.

He started his music career as a guitarist in 1987 at age twelve. After befitting as a

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Rehna Hai Terre Dil Mein [2001, саундтрек]
  • Minnale [02.01.2001, саундтрек]
  • Minnale/Rhythm [26.09.2001, саундтрек]
  • 12B [28.09.2001, саундтрек]
  • Kovil [13.04.2003, макси-сингл]
  • Arasaktchi [12.06.2003, саундтрек]
  • Gharshannaa [2004, саундтрек]
  • Aparichit [2005, саундтрек]
  • Anniyan [17.03.2005, саундтрек]
  • Ghajini [29.09.2005, саундтрек]
  • Ghajini [29.09.2005, альбом]
  • Vettaiyaadu Vilaiyaadu [25.08.2006, саундтрек]
  • Patchai Kili Muthucharam [20.01.2007, саундтрек]
  • Bheemaa [28.01.2008, саундтрек]
  • Vaaranam Aayiram [24.09.2008, саундтрек]
  • Aadhavan [2009, саундтрек]
  • Sainikudu [2009, саундтрек]
  • Ayan [19.01.2009, саундтрек]
  • Engeyum Kadhal [08.11.2010, саундтрек]
  • Ko [17.01.2011, саундтрек]
  • Rangam [09.04.2011, саундтрек]
  • Force [29.08.2011, саундтрек]
  • 7aum Arivu [22.09.2011, саундтрек]
  • Oh Ringa Ringa [22.09.2011, сингл]
  • 7th Sense [23.09.2011, саундтрек]
  • Nanban [2012, альбом]
  • Oru Kal Oru Kannadi [05.03.2012, саундтрек]
  • Thuppakki [10.10.2012, саундтрек]
  • Anegan [10.11.2014, саундтрек]
  • Nannbenda [23.12.2014, саундтрек]
  • Yennai Arindhaal [01.01.2015, саундтрек]
  • Gethu [25.12.2015, макси-сингл]

Сборники:

  • Partha Muthal Naale (Instrumental) [сборник]
  • Veedokkade [19.01.2009, сборник]
  • Sounds of Madras: Harris Jayaraj [06.11.2015, сборник]
Название Материалы
I Promise
Naalone Pongenu Narmada
Vaaranam Aayiram- Mundhinam Parthene Guitars
Ye Vaipuga

Страница создана 05.04.2014
http://primanota.ru/harris-jayaraj/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!