PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Halvdan Sivertsen - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Halvdan Sivertsen - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Норвегия
Даты: 05.01.1950 - ...

Halvdan Sivertsen (born 5 January 1950) is a Norwegian singer-songwriter and guitarist. He was born in Tromsø, but raised and lives in Bodø. He has won Spellemannprisen awards five times, twice with his group Gitarkameratene, and received the Culture Prize of Nordland county in 2000. His album Kjærlighetslandet reached number eight on the Norway albums chart.

The Norwegian Society of Composers and Lyricists awarded him the "lyrics of the year"-prize in 2010 and an accompanying grant totalling 25 000 Norwegian kroner, for his song Dødsbra dop — a criticism of Norwegian soldiers' behaviour in Afghanistan, and Norwegian politicians.

  • Halvdan 23 1/2 år (1973)
  • Utsikt minus innsikt gir tilnærmet blindhet fra toppen av pyramiden (1975)
  • Nordaførr (1979)
  • Liv laga (1981)
  • Amerika
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Kjærlighetslandet [1994, альбом]
  • Ny & Naken [1996, альбом]
  • Tvil håp og kjærlighet [2001, альбом]
  • Frelsesarmeens juleplate 2003 (feat. The New York Staff Band) [2003, альбом]
  • Mellom oss [2008, альбом]
  • Gjør det så gjerne [19.03.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Hilsen Halvdan [1991]
  • Helt Halvdan [1996]

Сборники:

  • 40+ [2005, сборник]
Название Материалы
Kjaerlighetsvisa
Kjrlighetsvisa
Kjwrlighetsvisa
Lonesome Traveller
Nordnorsk Julesalme
Sommerfuggel I Vinterland
Ti Tusen Tommeltotta
Venner

Страница создана 26.02.2012
http://primanota.ru/halvdan-sivertsen/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!