PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Guus Meeuwis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Guus Meeuwis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Нидерланды (Голландия)
Даты: 23.03.1972 - ...

Gustaaf Stephanus Modestus "Guus" Meeuwis (born 23 March 1972) is a Dutch singer and songwriter. As part of the band Vagant, he scored several hits in the Netherlands and Flanders during the '90s and first decade of the 2000s.

Guus Meeuwis was born at a monastery in Mariahout, a small village in the municipality of Laarbeek where his parents were living temporarily. He attended Stella Maris College, and went on to study jurisprudence in Tilburg. It quickly became apparent that Meeuwis was musically talented while at school. Following a romantic weekend in Bruges with his girlfriend Valérie he wrote the song Het is een Nacht ("It is a Night"), with which, in 1994, he won a prize at the AHC-Studentensongfestival in Leiden. He and his backing band were awarded a record contract, under the name "Guus Meeuwis & Vagant", after a café they frequented. Marc Meeuwis, Jan Willem Rozenboom, Hugo van Bilsen, Robin

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Guus Meeuwis [2002, альбом]
  • Geef mij je angst [24.01.2005, сингл]
  • Wijzer [31.10.2005, альбом]
  • Hemel nr. 7 [14.09.2007, альбом]
  • Genoten [12.11.2007, сингл]
  • Groots met een zachte G 2008 [2008, альбом]
  • 5x Live [2009, альбом]
  • NW8 [2009, альбом]
  • Dat komt door jou [24.04.2009, сингл]
  • Laat Mij In Die Waan [27.11.2009, сингл]
  • Groots Met Een Zachte G 2010 [10.09.2010, альбом]
  • Armen Open [13.05.2011, альбом]
  • Het kan hier zo mooi zijn [10.05.2013, альбом]
  • Hollandse Meesters [17.10.2014, альбом]
  • Morgen [09.10.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2007
  • Wijzer [2005]
  • Live in het Philips Stadion [09.2006]
  • Groots Met Een Zachte G 2013 [07.06.2013]

Сборники:

  • Tien jaar levensecht [08.11.2004, сборник]
  • Groots Met Een Zachte G 2010: De Jubileumeditie [10.09.2010, сборник]
  • Het Beste Van Guus Meeuwis [11.11.2010, сборник]
Название Материалы
't Dondert en 't Bliksemt
Als Je Ooit
Brabant
Dat Komt Door Jou
De Weg
Dit Lied
Eindeloos
Geef Me Je Angst
Geef Mij Nu Je Angst
Genoten
Heet Is Ne Nacht Deutsch
Het Is Een Nacht
Het Kan Hier Zo Mooi Zijn
Heut Is Ne Nacht
Hou Me Gewoon Maar Even Vast
Ik Ook Van Jou
Ik Tel Tot Drie
Ik Wil Je
Ik Wil Met Je Lachen
Jouw Hand
Op Straat
Over Waait
Per Spoor
Proosten
T Is Altijd Lente
Tranen Gelachen
Verliefd Zijn Is Veel Leuker
Vrienden
Zo Ver Weg

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/guus-meeuwis/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!