PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Gunnarolla - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Gunnarolla - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Канада
Даты: - ...
Сайт:

Andrew Gunadie (better known as gunnarolla on YouTube; born February 7) is a Canadian internet personality, musician, and video producer. He is best known for "Canadian, Please", a music video in which he co-starred and co-produced with Julia Bentley. Collectively, his YouTube videos have surpassed 10 million views. In 2013, he won the Digi Award for Online Personality of the Year.

Gunadie gained popularity

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Substitute [08.07.2011, сингл]
  • Cray Cray Is Dead [31.08.2011, сингл]
  • Party-Time YouTuber [21.09.2011, сингл]
  • Sense No Make English [21.09.2011, сингл]
  • Mailbox! [22.09.2011, сингл]
  • The Comic Sans Song [21.05.2012, сингл]
  • Circle Foods [02.07.2013, сингл]
  • Konkai (This Time) [23.08.2013, сингл]
  • Triangle Foods [06.10.2013, сингл]
  • The Ballad of Rob Ford [02.12.2013, сингл]
  • Won't Say It Twice [02.12.2013, сингл]
  • Made for Study English! Seungri Tweets [06.12.2013, сингл]
  • O Holy Night [12.12.2013, сингл]
  • No Regrets [30.12.2013, сингл]
  • Good YouTuber [10.01.2014, сингл]
  • The Foreign Language Song [10.01.2014, сингл]
  • Tonzone [10.01.2014, сингл]
  • My D*ck (A Song About My Patio) [30.01.2014, сингл]
  • Thirst For Knowledge [31.01.2014, альбом]
  • S My D [14.02.2014, сингл]
  • S*X [27.03.2014, макси-сингл]
  • What Would Hank Green Do? [25.04.2014, сингл]

Сборники:

  • #22songs: The Album [23.07.2012, сборник]
Название Материалы
The Comic Sans Song

Страница создана 26.06.2016
http://primanota.ru/gunnarolla/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!