PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Guilherme Arantes - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Guilherme Arantes - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Бразилия
Даты: 28.07.1953 - ...

Guilherme Arantes (Portuguese pronunciation: [ɡiˈʎɛxmi aˈrãtʃis]) is a Brazilian singer-songwriter and pianist. As a teenager, he was a member of the band Os Polissonantes, which also featured Brazilian actor Kadu Moliterno on Bass guitar. In 1969, Arantes started the band Moto Perpétuo (band) with fellow students from USP's architecture course. It was with Moto Perpétuo that Arantes got his first taste of touring and recording in a studio. The band split up in 1974 as Arantes wanted to pursue a more commercial, pop style of music. Arantes dropped out of university to dedicate himself to his solo career, and in 1976, his song Meu mundo e nada mais (My world and nothing more) was picked by Rede Globo to feature in the soundtrack for the telenovela Anjo Mau. The song was a hit, and Arantes toured the country for the first time. His first self-titled album was released the same year on Globo's Som Livre label. The song Cuide-se bem

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Guilherme Arantes [1976, альбом]
  • Ronda noturna [1977, альбом]
  • A Cara e a Coragem [1978, альбом]
  • Guilherme Arantes [1979, альбом]
  • Deixa Chover [1981, сингл]
  • Amanhã [1983, альбом]
  • Ligação [1983, альбом]
  • Despertar [1985, альбом]
  • Calor [1986, альбом]
  • Guilherme Arantes [1987, альбом]
  • Romances Modernos [1989, альбом]
  • Pão [1990, альбом]
  • Crescente [1992, альбом]
  • Castelos [1993, альбом]
  • Clássicos [1994, альбом]
  • Outras Cores [1996, альбом]
  • Maioridade [1997, альбом]
  • Guilherme Arantes [1999, альбом]
  • Aprendiz [2003, альбом]
  • Lótus [01.07.2007, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ao vivo [2001]

Сборники:

  • Amanhã: Grandes sucessos [1996, сборник]
  • O melhor da música de Guilherme Arantes [1998, сборник]
  • Preferência nacional [1998, сборник]
  • Bis [2000, сборник]
  • O melhor de 2 [2000, сборник]
  • A voz da mulher na obra de Guilherme Arantes [2012, сборник]
Название Материалы
O Melhor Vai Comecar
Planeta Agua

Страница создана 24.07.2012
http://primanota.ru/guilherme-arantes/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!