PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Greenleaf - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Greenleaf - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Швеция
Даты: 12.1999 - ...
Сайт:

Greenleaf is a Swedish band created, as a sideproject, in late 1999/early 2000 by Tommi Holappa (Dozer), Daniel Lidén (Demon Cleaner) and Bengt Bäcke (record producer/studio engineer, Dozer, Demon Cleaner, Lowrider). In 2003 Daniel joined Dozer, making 3 of the 4 Dozers members also members of Greenleaf, so the band took a back seat until 2007

  • Greenleaf EP (2000) – Molten Universe

Peder Bergstrand (Lowrider) – vocals
Daniel Lidén – drums
Tommi Holappa – guitar
Bengt Bäcke – bass
Review: Stonerrock.com

  • Revolution Rock (2001) – Molten Universe

Fredrik Nordin (Dozer) – vocals
Daniel Lidén – drums
Tommi Holappa – guitar
Bengt Bäcke – bass
Review: Stonerrock.com

  • Secret Alphabets (2003) – Small Stone Records

Fredrik Nordin – vocals
Daniel Lidén – drums
Daniel Jansson (Demon Cleaner) – guitars
Tommi

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Greenleaf [2000, макси-сингл]
  • Revolution Rock [2001, альбом]
  • Secret Alphabets [19.08.2003, альбом]
  • Agents of Ahriman [11.06.2007, альбом]
  • Nest of Vipers [12.06.2012, альбом]
  • Trails & Passes [09.05.2014, альбом]
  • Rise Above the Meadow [26.02.2016, альбом]
Название Материалы
Depth Of The Sun
Equators
Humans
Red
Ride Another Highway

Страница создана 12.08.2013
http://primanota.ru/greenleaf/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!