PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Gliss - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Gliss - аккорды, тексты

Страна: США
Даты: - ...

Gliss are a Danish/American duo currently splitting time between Berlin, Los Angeles and Copenhagen. The band consists of Victoria Cecilia (vocal, bass, programming, synths), Martin Klingman (vocals, guitar, drums, bass) and formerly David Reiss (guitar, bass).

Their debut album Love the Virgins, was released in 2007 on UK label Tough Cookie. The single "Blue Sky" was the winner of "Fresh Meat" on Zane Lowe's BBC Radio 1 show. This led to European support

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Velvet Stars [2004, макси-сингл]
  • Kick in Your Heart [2005, макси-сингл]
  • Love the Virgins [04.12.2006, альбом]
  • Devotion Implosion [07.04.2009, альбом]
  • Langsom Dans [22.01.2013, альбом]
Название Материалы
All You People
Beauty
Blue Sky
I Want You
Kissing The Blvd.
Love Songs
Make Believe
Mirrored
Morning Light
Sister Sister
Sleep

Страница создана 29.09.2013
http://primanota.ru/gliss/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!