PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ghost Dance - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ghost Dance - аккорды, тексты

Страна: Великобритания
Даты: 1985 - 1989
For the Native American spiritual movement of this name, see Ghost Dance. For the novel by John Norman, see Ghost Dance (novel)

Ghost Dance were a British gothic rock and post-punk band. formed in 1985 by Gary Marx (ex-The Sisters of Mercy guitarist) and Anne-Marie Hurst (ex-Skeletal Family vocalist) as both were leaving their respective bands. The band were originally signed to Nick Jones' record label, Karbon Records, then were later signed to the major label Chrysalis Records, before splitting up in 1989.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • River of No Return [18.04.1986, макси-сингл]
  • Heart Full Of Soul [11.07.1986, сингл]
  • The Grip Of Love [03.10.1986, сингл]
  • Suite In D Minor [31.10.1986, сингл]
  • A Word to the Wise [10.08.1987, макси-сингл]
  • Gathering Dust [01.10.1987, альбом]
  • Celebrate [1989, сингл]
  • Down to the Wire [06.05.1989, сингл]
  • Stop the World [25.09.1989, альбом]
Название Материалы
A Deeper Blue

Страница создана 21.12.2015
http://primanota.ru/ghost-dance/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!