PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Gasolin - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Gasolin - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Дания
Даты: 01.04.1969 - 21.08.1978
Сайт:

Gasolin' was a Danish rock band from Christianshavn in Copenhagen formed by Kim Larsen, Franz Beckerlee and Wili Jønsson in 1969. Their first drummer was the late Bjørn Uglebjerg. He was replaced by Søren Berlev in 1971. At the formation the guitar playing of Franz Beckerlee was inspired by Jimi Hendrix and the singing and lyrics of Larsen was inspired by Bob Dylan, while the rhythm playing of Jønsson and Berlev owed much to The Beatles. However, they would soon develop their own musical style. The pop sensibility of Kim Larsen, the artistic attitude of Franz Beckerlee and the musical competence of Wili Jønsson would prove to be a recipe for success. Gasolin's lyrics were generally written by the entire group, often with the assistance of friend Mogens Mogensen.

Franz Beckerlee and Wili Jønsson had known each other since they were kids, and as both played music they wanted to form a band together. While Beckerlee had been

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ang.: Lone [1970, сингл]
  • Silky Sally [1970, сингл]
  • Gasolin [21.11.1971, альбом]
  • Gasolin' 2 [15.11.1972, альбом]
  • Holy Jean [1973, сингл]
  • Gasolin' 3 [11.1973, альбом]
  • Stakkels Jim [11.1974, альбом]
  • Gas 5 [14.10.1975, альбом]
  • Efter endnu en dag [03.11.1976, альбом]
  • Endelig Jul Igen [1977, сингл]
  • Gør det noget [11.11.1977, альбом]
  • Killin' Time [1978, альбом]
  • Dejlig er jorden / Endelig jul igen [1979, сингл]

Концертные альбомы:

  • Live sådan [21.06.1976]
  • Bob-Shi-Bam / Girl You Got Me Lonely [1978]
  • Gøglernes aften: Live i Skandinavien [06.11.1978]
  • Derudaf Forever [1993]

Сборники:

  • Supermix 1 [1980, сборник]
  • Gas 1 & 2 [1987, сборник]
  • Gas 3 & 4 [1987, сборник]
  • Gas 5 & 6 [1987, сборник]
  • Supercollection [1988, сборник]
  • Rabalderstræde Forever [1990, сборник]
  • A Foreign Affair [1997, сборник]
  • The Early Years [2000, сборник]
  • A Foreign Affair II [2002, сборник]
  • The Black Box [24.11.2003, сборник]
  • Masser Af Succes - Greatest Hits & Greatest Live [24.06.2009, сборник]
Название Материалы
Alla-Tin-Gala
Bingo
De 5 Aarstider
De Fem Rstider
December I New York
Det Bedste Til Mig Og Mine Venner
Det Var Inga Katinka Og Smukke Charley Pе Sin Har
Endelig Jul Igen
Get On The Train
Hva' GшR Vi Nu Lille Du
Hvad Gor VI Nu Lille Du
Hvad Gur Vi Nu Lille Du
Jeg Er Splittergal
Kloden Drejer Stille Rundt
Kvindemin
Langebro
Legenden Om Josha Og Ming
Masser Af Succes
Nanna
Rabalderstraede
Rabalderstrde
RabalderstrжDe
Sankt Emetri
Se Venedig Og Dш
Som Et Strejf Af En Draabe
Stakkels Jim
Strengelegen
This Is My Life
U Lu La Lu

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/gasolin/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!