PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Fito Paez - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Fito Paez - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 13.03.1963 - ...

Rodolfo Sáenz Ávalos, popularly known as Fito Páez (Spanish pronunciation: [ˈfito ˈpaes]; born 13 March 1963), is an Argentine popular rock and roll pianist, lyricist, singer-songwriter and film director.

Paez was born in Rosario, Santa Fe Province; his real name is Rodolfo Saenz, like his father. When he was a child people called him "Rodolfito" (in Spanish, an affectionate form of "Rodolfo") to distinguish him from his father. With the passage of time, this nickname became just "Fito", and that is where his stage name came from.

He formed Staff, his first band when he was 13. In 1977, he played in El Banquete with Rubén Goldín and Jorge Llonch. He began to perform solo in pubs the following year.

Straight out of high school, he began

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Del 63 [1984, альбом]
  • Giros [1985, альбом]
  • Corazón clandestino [1986, сингл]
  • La la la [1986, альбом]
  • Ciudad de pobres corazones [1987, альбом]
  • Ey! [1988, альбом]
  • Tercer Mundo [1990, альбом]
  • El amor después del amor [1992, альбом]
  • Circo Beat [1994, альбом]
  • Enemigos íntimos [1998, альбом]
  • Abre [1999, альбом]
  • Rey Sol [2000, альбом]
  • Naturaleza sangre [2003, альбом]
  • Moda y pueblo [2005, альбом]
  • El mundo cabe en una canción [21.09.2006, альбом]
  • Rodolfo [2007, альбом]
  • Confiá [16.03.2010, альбом]
  • Canciones para Aliens [2011, альбом]
  • Yo te amo [2013, альбом]
  • El sacrificio [31.03.2013, сингл]
  • El sacrificio [02.04.2013, альбом]
  • Dreaming Rosario [09.10.2013, альбом]
  • Rock and Roll Revolution [2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Euforia [1996]
  • Mi vida con ellas [2004]
  • No sé si es Baires o Madrid [01.10.2008]

Сборники:

  • Grandes éxitos [1990, сборник]
  • Crónica [1991, сборник]
  • Lo mejor de Fito Páez [1993, сборник]
  • Lo mejor de los mejores [1995, сборник]
  • Lo mejor de los mejores, volumen 2 [1996, сборник]
  • Serie de oro: Grandes éxitos [1999, сборник]
  • Antología [2001, сборник]
  • Lo duro de Fito Páez [2001, сборник]
  • Lo suave de Fito Páez [2001, сборник]
  • Músicos, poetas y locos [2003, сборник]
  • Canciones para mi hada madrina [2004, сборник]
  • Grandes canciones [13.10.2008, сборник]
  • Todo... Fito Páez [2009, сборник]
Название Материалы
11 Y 6
13
139 Lexatins
A Las Piedras De Belén
A Medio Paso De Tu Amor
A Quien Sea Mi Hijo
A Rodar Mi Vida
Abre
Absolut Vacio
Acerca Del Niño Proletario
Actuar Para Vivir
Ahi Voy
Al Lado Del Camino
Alacrán (resaca)
Alguna Vez Voy A Ser Libre
Ambar Violeta
Asilo En Tu Corazón
Ay Bruja, Bruja, Brujita
Ayer Soñé Con Walter
B-Ode Y Evelyn
Bailando Hasta Que Se Vaya La Noche
Beauty
Bello Abril
Brillante Sobre El Mic
Buena Estrella
Buenos Aires
Cable A Tierra
Cada Ves Que Pienso En Vos
Cadaver Exquisito
Cae La Noche En Okinawa

Страница создана 03.03.2012
http://primanota.ru/fito-paez/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!