PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Field Of View - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Field Of View - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Япония
Даты: 1994 - 01.12.2002

(the) Field of View (フィールド・オブ・ビュー Fīrudo obu Byū) was a popular Japanese rock band formed in 1994 by vocalist U-ya Asaoka, guitarist Takashi Oda, keyboardist Jun Abe and drummer Takuto Kohashi, with Jun Abe leaving and Kenji Niitsu joining the following year. The group's tenure lasted until their break up in December 2002.

One of their hit singles, Dan Dan Kokoro Hikareteku, was used as the opening theme for the popular anime series Dragon Ball GT. Another single, 「渇いた叫び」(Kawaita Sakebi), was used as the opening for the original Yu-Gi-Oh series from Toei in 1998.

The group was formed on February 9, 1994 when vocalist U-ya Asaoka, guitarist Takashi Oda, keyboardist Jun Abe and drummer (later bandleader) Takuto Kohashi signed up for Being's Zain Records label under the name of view. They released 2 singles under the name 'view'. Just after the Last Goodbye EP in 1995, Abe left the group

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Field of View I [10.10.1995, альбом]
  • DAN DAN 心魅かれてく [11.03.1996, сингл]
  • FIELD OF VIEW 2 [02.10.1996, альбом]
  • Field of View II [02.10.1996, альбом]
  • Dreams [18.11.1996, сингл]
  • この街で君と暮らしたい [23.04.1997, сингл]
  • この街で君と暮らしたい [23.04.1997, сингл]
  • 渇いた叫び [20.05.1998, сингл]
  • めぐる季節を越えて [29.07.1998, сингл]
  • 君を照らす太陽に [23.09.1998, сингл]
  • 3〜Now Here No Where [30.09.1998, альбом]
  • CRASH [17.03.1999, сингл]
  • 青い傘で [19.05.1999, сингл]
  • Still [28.07.1999, сингл]
  • LOVELY JUBBLY [25.08.1999, альбом]
  • 冬のバラード [22.12.1999, сингл]
  • Beautiful day [23.02.2000, сингл]
  • CAPSULE MONSTER [29.03.2000, альбом]
  • FIELD OF VIEW BEST〜fifteen colours [11.10.2000, альбом]
  • 秋風のモノクローム [11.10.2000, сингл]
  • Truth of Love [21.02.2001, сингл]
  • the Melody [10.07.2002, сингл]
  • BEST OF BEST 1000 FIELD OF VIEW [12.12.2007, альбом]

Сборники:

  • Singles Collection + 4 [сборник]
  • Memorial BEST 〜Gift of Melodies〜 [09.10.2002, сборник]
  • complete of FIELD OF VIEW at the BEING studio [20.08.2003, сборник]
Название Материалы
Dan Dan Kokoro Hikareteku
Dragon Ball Gt
Dragon Ball Gt Openingmi Corazon Encantado
Kimi Ga Itakara
Last Good-bye

Страница создана 14.03.2012
http://primanota.ru/field-of-view/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!