PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Fear My Thoughts - табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Fear My Thoughts - табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Германия
Даты: 1998 - ...

Fear My Thoughts was a melodic death metal band from Rheinfelden, Germany, founded in 1997. Their album, Vulcanus, was produced by Jacob Hansen and was released on January 15, 2007. Their new home is in Freiburg. Songs for the latest album, Isolation, were written by Fear My Thoughts. Produced, engineered, mixed & mastered by Daniel Bergstrand, Patrick Hagman & Fear My Thoughts during February–April 2008 Swampsound Studios Karlsruhe/Dug Out Studios Uppsala/Sweden. In November 2009 the band announced it is planning to split up, with a farewell show set for February 2010 in Lörrach, Germany.

  • Marco Allenstein - Guitar
  • Lisa
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sapere Aude [2000, макси-сингл]
  • 23 [2001, альбом]
  • Vitriol [2002, альбом]
  • The Great Collapse [18.05.2004, альбом]
  • Hell Sweet Hell [25.07.2005, альбом]
  • Vulcanus [12.01.2007, альбом]
  • Isolation [18.07.2008, альбом]

Сборники:

  • Smell Sweet Smell [2006, сборник]
Название Материалы
Reign
The Great Collapse Breakdown

Страница создана 09.04.2012
http://primanota.ru/fear-my-thoughts/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!