PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Familjen - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Familjen - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: - ...

Johan Tommy Karlsson (born April 10, 1976 in Hässleholm) is a Swedish techno/electropop artist who uses the alias Familjen (Swedish pronunciation: [faˈmɪljɛn], The Family).

Karlsson grew up in Hässleholm, Skåne (the same town as fellow electronica producers Andreas Tilliander and Stefan Thor (Folie)), but is currently based in Malmö. In his youth as a synthpop fan he also formed bands with Sophie Rimheden from nearby Bjärnum and joined the industrial act Morticians with Stefan Thor and Andreas Rimheden. Karlsson has previously produced Swedish indie band David & the Citizens.

Karlsson describes his music as indie-techno:

"I'm pretty fed up with guitar - Indie and techno can get a bit monotone after a while."

All his lyrics are in Swedish, or the southern dialect of Scanian to

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Första Sista [06.03.2006, сингл]
  • Familjen EP [25.04.2006, макси-сингл]
  • Hög luft [01.12.2006, сингл]
  • Kom säger dom [28.02.2007, сингл]
  • Det snurrar i min skalle [26.03.2007, альбом]
  • Nån gång [18.04.2007, сингл]
  • Det snurrar i min skalle [07.11.2007, сингл]
  • Mänskligheten [2010, альбом]
  • När planeterna stannat [08.03.2010, сингл]
  • Det var jag [24.08.2010, сингл]
  • Man ser det från månen [15.02.2011, сингл]
  • Nyår [07.12.2011, сингл]
  • Allt på rött [12.09.2012, альбом]

Сборники:

  • Huvudet i sanden [31.03.2008, ремикс]
Название Материалы
Det Snurrar I Min Skalle
Det Var Jag
Vager Ett Andetag
Vi Va Dom

Страница создана 09.07.2012
http://primanota.ru/familjen/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!