PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ezginin Gunlugu - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ezginin Gunlugu - аккорды, тексты

Страна: Турция
Даты: 1981 - ...

Ezginin Günlüğü (Melody's Diary in Turkish) is a Turkish band formed in 1982 in Istanbul by Emin İgüs, Hakan Yılmaz, Şebnem Başar, Tugay Başar, and Vedat Verter. Shortly after its foundation, three new members joined the band: Nadir Göktürk, Tanju Duru, and Cüneyt Duru. They made their first concert in 1983. Their first album, Seni Düşünmek(To think of You), was released in 1985.

The original group dissolved itself in 1990, following personal disagreements on the kind of music different members wanted to make. However, Nadir Göktürk, without the approval of the other group members, brought in new members and continued to perform under the same name. Hüsnü Arkan and Fatih Saçlı have joined the band and the first album involving them, İstavrit, was released in 1993. The popularity of the band increased dramatically after the album Oyun released in 1995.

Ezginin Günlüğü is noted for their musical diversity and vocal harmonies. One of the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Seni Düşünmek [1985, альбом]
  • Sabah Türküsü [1986, альбом]
  • Alagözlü Yar [1987, альбом]
  • Bahçedeki Sandal [1988, альбом]
  • Ölüdeniz [1990, альбом]
  • İstavrit [1993, альбом]
  • Oyun [1994, альбом]
  • Doğu Türküleri [1995, альбом]
  • Ebruli [1996, альбом]
  • Hürriyete Doğru [1997, альбом]
  • Aşk Yüzünden [1998, альбом]
  • Rüya [2000, альбом]
  • Her Şey Yolunda [2002, альбом]
  • İlk Aşk [2003, альбом]
  • Dargın mıyız [09.2005, альбом]
  • Çeyrek [24.08.2007, альбом]
  • Eski Arkadaş [19.02.2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Çekirdek Sanatevi Dinletisi [1983]
Название Материалы
Ask Bitti
Dusler Sokagi
Düşler Sokağı
Eksik Bir şey Mi Var
Mutlu Olmak Varken
Sigaramın Dumanına Sarsam
Zerdaliler

Страница создана 30.09.2013
http://primanota.ru/ezginin-gunlugu/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!