PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Eva Braun - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Eva Braun - аккорды, тексты

Страна: Сербия
Даты: 1989 - ...
Сайт:

Eva Braun (Serbian Cyrillic: Ева Браун) is a Britpop/pop rock band from Bečej, Serbia, notable as one of the most important bands of the Vojvodina pop-rock scene of the 1990s. The band is credited for starting the pop rock revival in FR Yugoslavia of the 1990s which produced other notable acts like Oružjem Protivu Otmičara, Kristali and Veliki Prezir.

In 1989 Goran Vasović and Petar Dolinka made some discussions about forming a band. On Spring 1990, the core of the band was formed by the former two and Milan Glavaški. The agreement took place in a rented apartment in Novi Sad's Miše Dimitrijevića street. The first songs from this period were "Kuća lutaka", "Kao da znam", "Sva tvoja ćutanja" and "Dan pobede". In September, Ljubomir Rajić, after coming back

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Prisluškivanja [1992, альбом]
  • Pop Music [1995, альбом]
  • Heart Core [1998, альбом]
  • Everest [2001, альбом]
  • Playback [01.06.2011, альбом]

Концертные альбомы:

  • Unplugged 16.04.1993 [1993]

Сборники:

  • First & Last [2000, сборник]
Название Материалы
Posle Tebe
Sasvim Obican Dan

Страница создана 13.03.2012
http://primanota.ru/eva-braun/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!