PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Enrique Bunbury - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Enrique Bunbury - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 11.08.1967 - ...

Enrique Ortiz de Landázuri Izarduy (a.k.a. Enrique Bunbury), born August 11, 1967 is a Spanish singer-songwriter.

Bunbury was born in Zaragoza, Spain. He got involved in music in the early 1980s, making his debut in a high school band called Apocalipsis, and later played along with Proceso Entrópico. In 1984, Bunbury joined a group called Zumo de Vidrio, debuting as a lead vocalist. After adopting the nickname of Bunbury, taken from the Oscar Wilde stage play The Importance of Being Earnest, the musician founded the band Héroes del Silencio, becoming a major number in the Hispanic rock scene. The band eventually broke up in 1996 and Bunbury started his solo career in 1997 with an electro-rock album, Radical Sonora with his new band: Copi (piano), Del Moran (bass), Ramon Gacias (drums) and former Héroes del Silencio guitarist Alan Boguslavsky.

Recognized by his wish to always reinvent himself, Bunbury released in 1999 the album Pequeño

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Alicia [1997, сингл]
  • Radical sonora [1997, альбом]
  • Contracorriente [15.03.1998, сингл]
  • El extranjero [1999, сингл]
  • El viento a favor [1999, сингл]
  • Pequeño [1999, альбом]
  • Planeta Sur [1999, сингл]
  • Salomé [1999, сингл]
  • Mexico E.P. [2000, макси-сингл]
  • El jinete [2001, альбом]
  • De mayor [27.02.2001, сингл]
  • Flamingos [2002, альбом]
  • Que tengas suertecita [04.05.2003, сингл]
  • El viaje a ninguna parte [01.01.2004, альбом]
  • Infinito [2006, альбом]
  • El tiempo de las cerezas [18.09.2006, альбом]
  • El hombre delgado que no flaqueará jamás [26.08.2008, сингл]
  • Hay muy poca gente [16.09.2008, сингл]
  • Hellville de Luxe [07.12.2008, альбом]
  • Frente a frente [15.01.2010, сингл]
  • Ella me dijo que no [22.01.2010, сингл]
  • Las consecuencias [15.02.2010, альбом]
  • Afuera [17.09.2010, сингл]
  • El Extranjero (En Directo Desde El Gran Rex) [25.02.2011, сингл]
  • Si (En Directo Desde el Gran Rex) [18.03.2011, сингл]
  • Vive Latino [2012, альбом]
  • Palosanto [29.10.2013, альбом]
  • Bunbury & Calamaro [2014, сингл]
  • Hijos de pueblo [14.04.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Flamingos en México
  • Liceu BCN 30 De Noviembre 2006 - Metropolitan
  • Liceu BCN 30 de Noviembre 2006
  • Razzmatazz Barcelona
  • Pueblo español [2000]
  • Pequeño Cabaret Ambulante [17.10.2000]
  • Gira Flamingos: Primer Concierto, Zaragoza [19.04.2002]
  • Freak Show [2005]
  • Gran Rex (Live) [19.04.2011]
  • De Cantina en Cantina - On Stage 2011-12 (Live) [09.10.2012]
  • MTV Unplugged: El libro de las mutaciones [27.11.2015]

Сборники:

  • Huracán básico [сборник]
  • Lucha rock: Jarabe de Palo / Enrique Bunbury [06.04.2004, сборник]
  • Canciones 1996-2006 [27.02.2006, сборник]
  • Bunbury - Singles [14.10.2008, сборник]
  • Licenciado Cantinas [11.12.2013, сборник]
Название Материалы
21 De Octubre
Adios, Compañeros, Adios
Afuera
Ahora
Alfa
Algo En Común
Alicia
Alicia (Expulsada Al País De Las Maravillas)
Amarga Navidad
Anidando Liendres
Animas Que No Amanezca
Annabel Lee
Apuesta Por El Rock And Roll
Aquí
As De Copas
Ashes To Ashes
Aunque No Sea Conmigo
Azul
Azul (con Elefantes)
Bailando Con El Enemigo
Ballad of a thin man
Barquito de nuez
Bellísimma
Big Bang
Big-Bang
Blanca
Bobby Perú
Bolita De Trapo
Bravo
Bujías Para El Dolor

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/enrique-bunbury/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!