PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Enanitos Verdes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Enanitos Verdes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Аргентина
Даты: 1979 - ...

Enanitos Verdes (Literally "Little green dwarfs", roughly equivalent to the English phrase "Little green men") is a rock trio from Argentina, formed in 1979 in the city of Mendoza.

The band started in 1984, with Marciano Cantero (bass guitar, keyboards and vocals), Felipe Staiti (guitar) and Daniel Piccolo drums. That same year, they performed throughout the Cuyo region. Later they traveled to Buenos Aires to record a demo, with unusable results that were never released. In spite of this failure, they continued doing shows in Mendoza and in Buenos Aires.

In 1984 the band added two new members: Sergio Embrioni (guitar and vocals) and Tito Dávila (keyboard). As a quintet they published the disc Los Enanitos Verdes, with the hit "Aún sigo cantando" ("I'm still singing"). Embrioni left the band in 1985.

In 1986 they published their second album, entitled Contrarreloj (Counterclockwise), with

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Los enanitos verdes [1984, альбом]
  • Contra reloj [1986, альбом]
  • Habitaciones extrañas [1987, альбом]
  • Carrousel [1988, альбом]
  • Había una vez [1989, альбом]
  • Igual que ayer [1992, альбом]
  • Big Bang [1994, альбом]
  • Guerra gaucha [06.07.1996, альбом]
  • Planetario [25.11.1997, альбом]
  • Tracción acústica [27.01.1998, альбом]
  • Néctar [15.06.1999, альбом]
  • Habitaciones extrañas / Contra reloj [18.04.2001, альбом]
  • Amores lejanos [29.10.2002, альбом]
  • Pescado original [06.06.2006, альбом]
  • Tic Tac [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Sólo para fanáticos
  • En vivo [17.08.2004]

Сборники:

  • La más completa colección [сборник]
  • Obras cumbres [сборник]
  • 20 grandes éxitos [1995, сборник]
  • Solo éxitos [06.06.1996, сборник]
  • Músicos poetas y locos [1997, сборник]
  • Antología [2000, сборник]
  • Original Masters [2004, сборник]
  • La historia [27.02.2007, сборник]
Название Материалы
Abrazando Ausencias
Alrededor De Mi
Amigo
Amores Lejanos
Aun Sigo Cantando
Ay Dolores
Balada 3d
Borracho Y Loco
Buscando La Manera
Cables Sueltos
Cada Vez Que Digo Adiós
Cada Vez Que Te Digo Adios
Cancion De Despedida
Carmencita
Cordillera Live
Creo
Cuando Habla El Corazón
Cuanto Poder
Cuanto Poder En Vivo
Dale Pascual
Dame Otra Oportunidad
Decir Que Si, Decir Que No
Del Cairo A Paris
Del Cairo A Paris Vivo
El Extrao Del Pelo Largo
El Guerrero
El Pais Del No Dormir
El Puñal
El Temor
El Viejo

Страница создана 25.02.2012
http://primanota.ru/enanitos-verdes/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!