PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Elektricni Orgazam - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Elektricni Orgazam - аккорды, тексты

Страна: YU
Даты: 1980 - ...

Električni Orgazam (Serbian Cyrillic: Електрични Оргазам, meaning Electric Orgasm) is a Serbian rock band from Belgrade. Originally starting as a combination of new wave, punk rock and post-punk, the band later slowly changed their style, becoming a mainstream rock act. They were one of the most notable acts of the former Yugoslav rock scene.

The melodic hard rock band Hipnotisano Pile (Hypnotized Chicken), formed in 1979, which got the name by the line from the Iggy Pop song "Lust For Life", consisted of Srđan Gojković "Gile" (drums), Ljubomir Jovanović "Jovec" (guitar), Bojan Banović (vocals), Vladan Stepanović (guitar), "Džo" Otašević (keyboards). The band performed their own material, mainly written by Banović, on Guitar festivals in Belgrade.

In mid-January

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Električni orgazam [1981, альбом]
  • Paket aranžman [1981, альбом]
  • Lišće prekriva Lisabon [1982, альбом]
  • Les chansones populaires [24.08.1983, альбом]
  • Distorzija [1986, альбом]
  • Braćo i sestre [20.02.1987, альбом]
  • Letim sanjam dišem [12.02.1988, альбом]
  • Zašto da ne! [16.11.1994, альбом]
  • A um bum [1999, альбом]
  • Harmonajzer [2002, альбом]
  • To što vidiš to i jeste [2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Warszawa '81 [1996]
  • Živo i akustično [1996]
  • Breskve u teškom sirupu Vol. 1 [25.12.2006]
  • ElOrgNewWave [28.06.2007]
  • Warszawa '81 / Warszawa '13 [2013]

Сборники:

  • The Best Of [сборник]
  • Najbolje pesme 1980-1988 [1988, сборник]
  • Najbolje Pesme, Volume 2: 1992-1999 [2002, сборник]
  • The Ultimate Collection [2009, сборник]
Название Материалы
Bejbe Ti Nisi Tu
Dal Si Tako Jaka
Igra Rocknroll Cela Yu
Kapetan Esid
Noc Me Zove

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/elektricni-orgazam/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!