PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Elastinen - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Elastinen - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 18.04.1981 - ...

Kimmo Ilpo Juhani Laiho better known by his stage name Elastinen (meaning Elastic in Finnish) (born in 1981) is a Finnish rap musician and also known as one of the founders and is the CEO of the Finnish independent rap label Rähinä Records. Together with his colleague Iso H, he founded the Finnish rap duo Fintelligens. He has also released three solo albums.

In summer 1997, Elastinen and Iso H founded Fintelligens. Elastinen was

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Elaksis Kivi [19.04.2004, альбом]
  • E.T.T.E. [2006, альбом]
  • Anna soida [15.11.2006, альбом]
  • E.L.A. [2007, альбом]
  • Pojat on poikii [14.07.2010, сингл]
  • Kunnon mestaan vetää [25.07.2011, сингл]
  • Iisii [13.02.2013, сингл]
  • Hallussa [19.04.2013, сингл]
  • Joka päivä koko päivä [24.04.2013, альбом]
  • Kerrankin [19.07.2013, сингл]
  • UUS [25.10.2013, сингл]
  • Vain Elämää: Kausi 3 ilta [07.11.2014, альбом]
  • Vain Elämää: Kausi 3 päivä [07.11.2014, альбом]
  • Iso kuva [10.04.2015, альбом]
Название Материалы
Anna Soida
Naurava Kulkuri
Vahva Feat Robin

Страница создана 03.03.2012
http://primanota.ru/elastinen/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!