PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


El Tri - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

El Tri - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Мексика
Даты: 1984 - ...

El Tri is a Mexican rock band from Mexico City fronted by Alex Lora. It is a spinoff of Three Souls in My Mind, formed in 1968. The group is regarded as influential in the development of Mexican rock music.

Over the years, El Tri's sound has touched on several different styles including rock, psychedelic rock, hard rock, acoustic rock, blues-rock, and blues. The group has enjoyed moderate success garnering numerous gold-certified albums in Mexico.

The name "Three Souls in My Mind" was initially chosen as a nod towards conventions for long band names in rock and roll. Originally composed of Alejandro Lora on bass Memo Berea lead guitar and lead vocals, Ernesto de Leon on lead guitar, and Carlos Hauptvogel on the drums, the band has been accompanied on some albums by Arturo Labastida on saxophone and Carlos Martinez on trumpet

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Simplemente [1985, альбом]
  • Niño sin amor [1986, альбом]
  • Hecho en México [01.01.1987, альбом]
  • Otra tocada más [1988, альбом]
  • 21 años después [1989, альбом]
  • Una leyenda viva llamada El Tri [1990, альбом]
  • 25 años [1992, альбом]
  • Indocumentado [1992, альбом]
  • Una rola para los minusvalidos [1994, альбом]
  • Hoyos en la Bolsa [1996, альбом]
  • Cuando tu no estás [1997, альбом]
  • Fin de siglo [22.09.1998, альбом]
  • Madre Tierra [2000, сингл]
  • No podemos volar [2000, альбом]
  • No te olvides de la banda [2002, альбом]
  • Mas allá del bien y del mal [11.2005, альбом]
  • A talonear!! [13.06.2007, альбом]
  • Nada que perder [25.09.2008, альбом]

Концертные альбомы:

  • El Tri en vivo en la Carcel de Santa Martha [1989]
  • ¡En vivo y a todo calor! [1991]
  • Un cuarto de siglo [1995]
  • Sinfónico [1999]
  • Sinfónico II [21.08.2001]
  • MTV Unplugged [2004]
  • 35 años y lo que le falta todavía... [02.03.2004]
  • 35 años: En vivo desde el Auditorio Nacional [27.04.2004]

Сборники:

  • El rock mexicano [2000, сборник]
  • Los número uno: Éxitos 1968-2003 [2003, сборник]
  • Lo mejor de El Tri [2006, сборник]
Название Материалы
2 De Bastos
A Partir De Hoy
Abuso De Autoridad
Adicto Al Rock And Roll
Ado
Ahi Pa' La Otra
Alguien Para Amar
Amarga Navidad
Aprietame
Apriétame Más
Asi Se Hacen Los Chismes
Bésame
Boogie Del Sida
Canción De Cuna
Casa, Comida Y Sustento
Cásate O Muérete
Caseta De Cuota
Chavo De Onda
Ché Guevara
Chilango
Chilango Exiliado
Chilango Incomprendido
Chilangolandia
Como El Viejo Decia
Con La Cola Entre Las Patas
Copias Piratas
Correteando El Bolillo
Cotorreando Con La Banda
Cuando Estoy Con Mis Cuates
Cuando Tu No Estas

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/el-tri/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!