PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


E O Tchan - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

E O Tchan - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Бразилия
Даты: 1992 - ...

É o Tchan! is a popular pagode band from Salvador, Bahia, Brazil that started in 1992.

Originally called Gera Samba, they exploded onto the scene with their hit single Segura o Tchan. Their first album, called É o Tchan (1995), sold triple platinum.

After legal problems, the name of the band changed from Gera Samba to É o Tchan, and with this name, they released the album Na Cabeça e na Cintura (In the Head and in the Waist), a reference to one of their signature dance moves.

The group became popular because of the combination of catchy music and simple lyrics, with choreography performed by two dancers, a blonde (loira do Tchan) and a brunette (morena do Tchan). Both became big stars and did Playboy Brasil covers, with the Carla Perez cover being the bestselling until 1999, when the Tiazinha and Feiticeira issues outsold her. The brunette dancer, Scheila, was also

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Na cabeça e na cintura [1996, альбом]
  • É o Tchan do Brasil [1997, альбом]
  • É o Tchan no Havaí [1998, альбом]
  • É o Tchan na selva [1999, альбом]
  • tchan.com.br [2000, альбом]
  • Funk do Tchan [2001, альбом]
  • Turma do batente [2001, альбом]
  • É o Tchan ligado em 220V [2004, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ao vivo [2002]

Сборники:

  • Millennium [1998, сборник]
  • Axé Bahia [26.04.2006, сборник]
Название Материалы
A Dança Do Bumbum
A Danca Do Ventre
Ralando O Tchan
Ralando O Tchan (a Dança Do Ventre)

Страница создана 27.03.2012
http://primanota.ru/e-o-tchan/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!