PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Duman - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Duman - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Турция
Даты: - ...

Duman (English: Smoke) is a Turkish rock band. Founded in 1999, the band features Kaan Tangöze on vocals and guitar, Ari Barokas on bass guitar and backing vocals, Batuhan Mutlugil on lead guitar and backing vocals and Cengiz Baysal on drums. The band musically combines elements of traditional Turkish folk music with modern rock and grunge.

They composed a song titled "Eyvallah" following May 2013 Taksim Gezi Park protests which they published on YouTube. Duman - Eyvallah

Albums

  • Eski Köprünün Altında (1999)
  • Belki Alışman Lazım (2002)
  • Konser (2003)
  • Bu Akşam Konser DVD (2004)
  • Seni Kendime Sakladım (2005)
  • En Güzel Günüm Gecem 1999-2006 (2007)
  • Rock'N Coke Konseri (2008)
  • Duman I & II (2009)
  • Canlı (2011)
  • Darmaduman (2013)
  • Köprüaltı (1999) - Eski
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Eski Köprünün Altında [1999, альбом]
  • Belki Alışman Lazım [2002, альбом]
  • Seni Kendime Sakladım [2004, альбом]
  • Duman I [18.03.2009, альбом]
  • Duman II [18.03.2009, альбом]
  • Canlı [05.05.2011, альбом]
  • Darmaduman [2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Konser [2003]
  • Rock'N Coke Konseri [02.12.2008]

Сборники:

  • En Güzel Günüm Gecem: 1999-2006 [11.12.2007, сборник]
Название Материалы
Ah
Aman Aman
Ask icin olmeli
Balik
Bebek
Belki Alismam Lazim
Bu Aksam
Dibine Kadar
En Guzel Gunum Gecem
Gönül
Haberin Yok Oluyorum
Halimiz Duman
Hatun
Hayati Yasa
Helal Olsun
Herseyi Yak
Kirmis Kalbini
Koprualti
Manas305 Yok
Manasi Yok
Melankoli
Mor Ve Otesi
Oje
Senden Daha Guzel
Seni Kendime Sakladim
Sevdim Desem
Sor Bana Pisman Miyim
Yalnizlik Paylasilmaz
Yanibasimdan
Yanlizlik Paylasilmaz

Страница создана 25.02.2012
http://primanota.ru/duman/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!