PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Doktor Kosmos - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Doktor Kosmos - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: - ...

Doktor Kosmos is a Swedish pop band best characterized by the unique style of their humorous lyrics. The lyrics often have social or political themes, and the band is socialist, although not above making fun of their own opinions.

One of the gimmicks of the band is recurring characters in their songs. One of these is "Doktor Kosmos" himself ("Doktor Kosmos" simply means "Doctor Cosmos" in Swedish). Doktor Kosmos is at the same time the stage name for the band's front man Uje Brandelius.

Doktor Kosmos was created in 1991 in Uppsala. The original line-up was Uje Brandelius (synth, vocals), Martin Aagård (guitar), Lina Selleby (vocals) and Catti Larson (vocals). Soon afterwards, Henrik Högberg joined the band on drums.

In 1995, the band released their first album, Socialmedicin. It was followed by Stjärnjerry in 1996. Stjärnjerry is a rock opera that tells the story of a young man, "Stjärnjerry", who gets into

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Socialmedicin [1995, альбом]
  • Cocktail [1996, альбом]
  • Stjärnjerry [1996, альбом]
  • Le Punkrocker [29.11.1999, сингл]
  • Evas story [24.01.2000, альбом]
  • Jag låg med henne i Tjeckoslovakien [13.06.2001, сингл]
  • Känslorna [19.11.2001, сингл]
  • Reportage! [23.01.2002, альбом]
  • Jimi Tenor och Kennet Johnsson [23.09.2002, сингл]
  • Ett enkelt svar [18.05.2005, альбом]
  • När min pojke går på stan [29.06.2005, сингл]
  • Assburner [01.05.2006, сингл]
  • Hallå? [02.04.2008, альбом]
Название Материалы
Alkoholen
Blåvita Flingor
Böghockeyns Dag
Bredangs Centrum
Bredung Centrum
Chicago Jazzen
Det Sociala Arvet
Doktor Knark
Doktor Knark Is Back In The Town
Festmetoden
Haschtomte
Hjдrndцd
Hogstadiepersonerna
Holiday
Hoten
Jag Älskar Dig
Jag Låg Med Henne I Tjeckoslovakien
Jimi Tenor Och Kennet Johnsson
Le Petite Communist
Le Punkrocker
Mobbaren
När Min Pojke Går På Stan
Pa Latsas Och Pa Riktigt
Porno-Person
Rymdemannen
Utbildningen

Страница создана 29.02.2012
http://primanota.ru/doktor-kosmos/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!