PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Doel Sumbang - Mawar Bodas - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Doel Sumbang - Mawar Bodas - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 32
Mawar Bodas
Doel Sumbang
Doel Sumbang - Mawar Bodas (Lagu Sunda)


Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang... (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna.... ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir...( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang... (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna.... ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir...( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

Reff end:
           F
  teu kasawang... (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna.... ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir...( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E .... Am
Добавлено: 05.06.2016
Вам также может быть интересно:
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 05.06.2016
http://primanota.ru/doel-sumbang/mawar-bodas-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!