PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Dj Jean - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Dj Jean - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Нидерланды (Голландия)
Даты: 07.05.1968 - ...

DJ Jean (born Jan Engelaar, 7 May 1968) is a Dutch disc jockey most popular for his space countdown themed Hard House single "The Launch". He has been an influential figure in the electronic music scene since the early 1990s. He is prolific, and releases three or more compilation compact discs per year. DJ Jean has performed all over the world, but now plays mostly in the Netherlands. His Friday night residency is at It club in Amsterdam. He also hosts a radioshow at Dutch radiostation Slam!FM, every Friday and Saturday night.

  • DJ Jean's Homepage
  • Discogs.com
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • U Got My Love [1998, сингл]
  • Madhouse [1999, альбом]
  • The Launch [30.08.1999, сингл]
  • Out of Control [24.09.2001, макси-сингл]
  • Supersounds [2003, сингл]
  • Feel It - EP [14.07.2005, макси-сингл]
  • Feel It [01.08.2005, сингл]
  • The Launch Relaunched [08.04.2008, альбом]
  • Lift Me Up [05.09.2008, макси-сингл]
  • Love Come Home [02.10.2008, альбом]
  • Flawless (Nicky Romero Remix) [24.05.2010, сингл]
  • Every Single Day [01.09.2010, макси-сингл]

Сборники:

  • Strictly DJ Jean: Energy Trance [1998, сборник]
  • Strictly DJ Jean: The Ibiza Edition [1998, сборник]
  • Madhouse: The Ibiza Edition [1999, сборник]
  • Madhouse - Spring 2000 [2000, сборник]
  • Madhouse: The Ibiza Edition 2000 [2000, сборник]
  • Madhouse 2002, Volume 1 [15.07.2002, сборник]
  • Madhouse 2002, Volume 2 [28.11.2002, сборник]
Название Материалы
Eternity
Every Single Day
Live at TRANCE ENERGY 2002
Love Come Home
The Launch
The Launch Relaunched

Страница создана 29.05.2012
http://primanota.ru/dj-jean/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!