PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Dewa 19 - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Dewa 19 - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Индонезия, Бали
Даты: 1986 - 2011

Dewa 19 (Pronounced in Indonesian Dewa sembilanbelas), often referred to as Dewa, were an Indonesian rock band originating from Surabaya, East Java.

The band was formed in 1986 there have been a number of changes to the lineup and finally they were disbanded in 2011. Their last members lineup were: Ahmad Dhani (keyboard), Andra (guitar), Agung Yudha (drums), Yuke (bass guitar), & Once (vocals).

Dewa was first formed in 1986 by four students from a junior high school SMPN 6 in Surabaya. The name Dewa originated as an acronym of the founding members' names: D from Dhani (keyboard, vocals), E from Erwin Prasetya (bass guitar), W from Wawan Juniarso (drums) and A from Andra (guitar). Dewa is also an Indonesian word meaning 'god', or 'deity'. The band was initially based at Wawan's dorm in the Airlangga University complex.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Dewa 19 [06.01.1992, альбом]
  • Format Masa Depan [1994, альбом]
  • Terbaik Terbaik [02.08.1995, альбом]
  • Pandawa Lima [25.01.1997, альбом]
  • Republik Cinta [01.01.2006, альбом]

Концертные альбомы:

  • Atas Nama Cinta I [2004]
  • Atas Nama Cinta II [2004]

Сборники:

  • The Best of Dewa 19 [26.10.1999, сборник]
  • Dealova [08.11.2005, сборник]
  • Kerajaan Cinta [12.03.2007, сборник]
Название Материалы
Aku Disini Untukmu
Aku Milikmu
Bukan Cinta Manusia Biasa
Bukan Rahasia
Bunga
Cemburu
Cinta Kan Membawamu
Cintakan Membawamu Kembali
Cintaku Tertinggal Di Malaysia
Dewi
Dua Sejoli
Elang
Hadapi Dengan Senyuman
Hanya Satu
Kamulah Satu Satunya
Kangen
Kirana
Kita Tidak Sedang Bercinta Lagi
Larut
Manusia Biasa
Perasaanku Tentang Parasaanku Kepadamu
Petuah Bijak
Pupus
Restoe Boemi
Roman Picisan
Satu
Sebelum Kau Terlelap
Sedang Ingin Bercinta
Selimut Hati
Separuh Nafas

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/dewa-19/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!