PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Dam Vinh Hung - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Dam Vinh Hung - аккорды, тексты

Страна: Вьетнам
Даты: 02.10.1971 - ...

Đàm Vĩnh Hưng (born October 2, 1971), often referred to by his nickname, Mr. Dam (also spelled Mr. Đàm), is a Vietnamese pop star.

He has become very popular in Vietnam beginning with his first career solo “Tình Ơi Xin Ngủ Yên”. His second album, "Binh Minh Se Mang Em Di," boosted him into the A-list singers in Vietnam receiving much commercial and critical success. Following that, his first official liveshow "Trai Tim Hat" was held in 2013, directed by the most famous director at that time, Huynh Phuc Dien. The success of his albums as well as his live concerts had led him into many awards; he was named one of top 10 singers of the year by Lan Song Xanh from that on and especially the award of "Best Male Artist of the year" of Ngoi Sao Bach Kim was given as a proof of his effort.

However, his career life was truly brightened when his 5th album-Giot Nuoc Mat Cho Doi was given out, followed by his second liveshow "Gio H". On the other hand, Vol

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Tình ơi xin ngủ yên [02.2001, альбом]
  • Bình minh sẽ mang em đi [10.2001, альбом]
  • 1 trái tim tình si [2002, альбом]
  • Bao giờ người trở lại … Hãy đến đây đêm nay [26.11.2002, альбом]
  • Giọt nước mắt cho đời [30.10.2003, альбом]
  • Phôi pha: Tình khúc Trịnh Công Sơn [03.11.2003, альбом]
  • Hưng [27.08.2004, альбом]
  • Mr. Đàm [04.08.2005, альбом]
  • Tình ca 50 / Tình ca hoài niệm [28.11.2005, альбом]
  • Giải thoát [14.06.2006, альбом]
  • Lạc mất em [23.03.2007, альбом]
  • Hạnh phúc lang thang [05.07.2007, альбом]
  • Dạ khúc cho tình nhân 3: Những bài ca không quên [14.09.2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Giờ H [2005]
  • Số phận [22.12.2012]

Сборники:

  • Ký túc xá chiều vắng em [сборник]
  • Ngàn năm vẫn đợi: Tình ca hải ngoại đặc biệt [сборник]
  • Những tình khúc bất hủ [сборник]
  • Đánh mất / 1 fút đam mê [2002, сборник]
  • Xin lỗi tình yêu [2005, сборник]
  • Xin lỗi tình yêu: Những tình khúc hay nhất [05.12.2005, сборник]
Название Материалы
Bai Cuoi Cho Nguoi Tinh
Nho

Страница создана 15.07.2015
http://primanota.ru/dam-vinh-hung/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!