PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Custard - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Custard - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Австралия
Даты: 1989 - 2000
Сайт:

Custard are an Australian indie rock band formed in 1990 in Brisbane, Australia. The band is colloquially known as "Custaro" due to frequent misreadings of its name.

Custard's first release was the four track vinyl EP Rockfish Anna, which was issued in November 1990. A fire breathing Elvis impersonator was part of the EP's launch festivities.

Custard's debut album, Buttercup/Bedford, was recorded

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Rockfish Anna [11.1991, макси-сингл]
  • Buttercup [08.1992, альбом]
  • Gastanked [10.1992, макси-сингл]
  • Brisbane [02.1993, макси-сингл]
  • Casanova [06.1993, сингл]
  • Singlette / Flannellette [12.1993, сингл]
  • Wahooti Fandango [09.1994, альбом]
  • Pack Yr Suitcases [10.1994, сингл]
  • Alone [02.1995, сингл]
  • Aloha Tambourinist [05.1995, сингл]
  • Wisenheimer [08.1995, альбом]
  • Apartment [09.1995, сингл]
  • Lucky Star [02.1996, сингл]
  • Sunset Strip [05.1996, сингл]
  • Leisuremaster [08.1996, сингл]
  • Nice Bird [06.1997, сингл]
  • We Have the Technology [15.09.1997, альбом]
  • Anatomically Correct [10.1997, сингл]
  • Girls Like That (Don't Go for Guys Like Us) [1998, сингл]
  • Music Is Crap [02.1998, сингл]
  • (Feels Like...) Ringo [1999, сингл]
  • Hit Song [1999, сингл]
  • The New Matthew [1999, сингл]
  • Loverama [31.05.1999, альбом]
  • Come Back, All Is Forgiven [06.11.2015, альбом]

Сборники:

  • Whacked Not Wacky [1996, сборник]
  • Goodbye Cruel World [29.05.2000, сборник]
  • Brisbane 1990 - 1993 [03.09.2001, сборник]
  • The Essential [29.10.2010, сборник]
Название Материалы
Alone
Barricades
Caron's Call
Deliver Me
Denials
Fading Memories
Failed Mission
For My King
Freedom For All
I Know You
Imprisoned
Kingdoms Of Your Life
Master Of The Dice
Music Is Crap
Promised Land
The Sea
Trees Of Hope
Up To The Sky

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/custard/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!