PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Cmx - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Cmx - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Финляндия
Даты: 06.04.1985 - ...

CMX, originally Cloaca Maxima, is a Finnish rock band. They originally played hardcore punk, but soon expanded to play a wide variety of rock formats, including progressive rock, heavy metal, and mainstream rock 'n' roll. Throughout their career, they have been influenced by progressive rock bands such as Rush, Yes, Tool and King Crimson. The progressive influence is most evident on their albums Dinosaurus Stereophonicus (2000) and Talvikuningas (2007).

CMX have gradually gained large-scale mainstream following in Finland. They are especially known for the poetic lyrics of A. W. Yrjänä that often contain references to mythology and religion. Finnish rock magazines, particularly Rumba, have named them Best Band of the Year multiple times, and even Best Band of All Time on one occasion.

CMX was founded on Good Friday

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Demot 1985-87 [альбом]
  • Johannes Kastaja [1987, макси-сингл]
  • Raivo [1989, макси-сингл]
  • Kolmikärki [01.1990, альбом]
  • Tanssitauti [1990, макси-сингл]
  • Musiikin ystävälliset kasvot [1991, сингл]
  • Veljeskunta [08.06.1991, альбом]
  • Härjät [1992, сингл]
  • Manalainen [1992, сингл]
  • Aurinko [09.1992, альбом]
  • Kultanaamio [1994, сингл]
  • Ruoste [1994, сингл]
  • Aura [02.1994, альбом]
  • Pelasta maailma [1995, сингл]
  • Rautakantele [03.1995, альбом]
  • Aamutähti [10.1996, сингл]
  • Nimetön [10.1996, сингл]
  • Discopolis [11.1996, альбом]
  • Vallat ja väet [01.1997, сингл]
  • Siivekäs [08.1997, сингл]
  • Ainomieli '97 [11.1997, сингл]
  • Ei yksikään [10.1998, сингл]
  • Vainajala [19.10.1998, альбом]
  • Sillanrakentaja [11.1998, сингл]
  • Surunmurhaaja [03.1999, сингл]
  • Myrskyn ratsut [08.2000, сингл]
  • Jatkuu niinkuin sade [10.2000, сингл]
  • Dinosaurus Stereophonicus [27.10.2000, альбом]
  • Iliman pielet [01.2001, сингл]
  • Meidän syntimme [02.2001, сингл]
  • Puuvertaus [10.2001, сингл]
  • Pohjoista leveyttä [10.06.2002, сингл]
  • Minun sydämeni on särkynyt [05.07.2002, сингл]
  • Isohaara [02.08.2002, альбом]
  • Minne paha haudattiin [10.2002, сингл]
  • Silmien takana [01.2003, сингл]
  • Lepattajat [23.05.2003, сингл]
  • Melankolia [17.10.2003, сингл]
  • Aion [10.11.2003, альбом]
  • Palvelemaan konetta [02.2004, сингл]
  • Kauneus Pettää [09.2004, сингл]
  • Uusi ihmiskunta [10.2005, сингл]
  • Pedot [02.11.2005, альбом]
  • Kain [01.02.2006, сингл]
  • Vapaus johtaa kansaa [02.08.2006, сингл]
  • Kuolemaantuomitut [01.06.2007, сингл]
  • Talvikuningas [05.09.2007, альбом]
  • HC EP [11.2008, макси-сингл]
  • Iäti [29.09.2010, альбом]
  • Auringon kultainen kaupunki [18.05.2011, макси-сингл]
  • Seitsentahokas [22.02.2013, альбом]
  • Mesmeria [30.01.2015, альбом]

Сборники:

  • Cloaca Maxima [09.1997, сборник]
  • Arktinen hysteria - Demot 1985-1987 [1999, сборник]
  • Cloaca Maxima II [15.11.2004, сборник]
  • Kaikki hedelmät: 1992-2008 [05.11.2008, сборник]
Название Материалы
Ainomieli
Aivosahkoa
Aivos{hk|{
Anathema
Antroposentrifugi
Ehdota Jotain Parempaa
Ehdotus Ensimmäisen Mainoskatkon Paikaksi
Ehdotus Ensimmisen Mainoskatkon Paikaksi
Ei Yksikaan
Ei Yksikn
Elokuun Kruunu
Ennustaja
Ensimmäinen Saattaja
Enteit{
Epaonnisten Liikemiesten Helvetti
G|tterd{mmerung
Härjät
Helvetin Hyv{ Paimen
Hiki
Hiljaisuuden Pelko
H{n on Tullut
H{rj{t
Ilmestyskirjanpitäjä
Isohaara
Jerusalem
Joet
Johdatus Salatieteisiin
Jumalan Ruoska
Kaikki N{m{ K{det
Kaikkivaltias

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/cmx/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!