PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Cidade Negra - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Cidade Negra - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 1986 - ...

Cidade Negra (Portuguese: Black City) is a Brazilian reggae band formed in 1986 in Rio de Janeiro. Their style is influenced by soul and rock music. Common themes of Cidade Negra songs include love and social issues.

The band reached success in 1991, with the album Lute pra Viver (Fight to Live), including the radio hit "Falar a Verdade". Ras Bernardo was the first vocalist.

Garrido at the time was the vocalist of Banda Bel. He entered in Cidade Negra after their second album, in 1993.

Formed in Baixada Fluminense, the band has placed hits in soap operas, like the frustrated remake of Irmãos Coragem, broadcast in Rede Globo in 1995.

In 2002, Cidade Negra recorded their first acoustic record, on MTV Brasil. The Acústico MTV (MTV Unplugged Cidade Negra contained another radio hit, "Girassol". In this year, Garrido was presenter of two editions

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lute Para Viver [1990, альбом]
  • Negro no poder [1992, альбом]
  • Sobre todas as forças [1994, альбом]
  • O Erê [1996, альбом]
  • Quanto Mais Curtido Melhor [1998, альбом]
  • Enquanto o mundo gira [2000, альбом]
  • Perto de Deus [2004, альбом]
  • Direto ao vivo [2006, альбом]
  • Diversão - Ao Vivo [2007, альбом]
  • Perfil [03.06.2008, альбом]
  • Que Assim Seja [2010, альбом]
  • que assim seja [2010, альбом]
  • Cidade Negra [2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Acústico MTV [2002]

Сборники:

  • Dubs [сборник]
  • Hits [1999, сборник]
Название Материалы
A Estrada
Caminhada
Downtown
Firmamento
Onde Você Mora

Страница создана 20.07.2012
http://primanota.ru/cidade-negra/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!