PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Chitãozinho e Xororó - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Chitãozinho e Xororó - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 1978 - ...

Chitãozinho & Xororó (Brazilian Portuguese: [ʃitɐ̃wˈziɲu i ʃoɾoˈɾɔ]) are a Brazilian sertanejo duo. Chitãozinho is the stage name of José Lima Sobrinho and Xororó that of Durval de Lima. Their music, which combines traditional Brazilian caipira with pop, was instrumental in establishing the sertanejo genre. They have sold over 30 million albums since their first album was released in 1970.

Chitãozinho & Xororó are brothers, and were trained in music by their father, a vocalist and composer. They first performed publicly under the name Irmãos Lima, playing at festas juninas in Brazil. Their debut television appearance came in 1967 on Silvio Santos's show, and in 1969 they played on Cidade Sertaneja. Their first album was released in 1970, and the following year they appeared in the film No Rancho Fundo. Their fame and album sales steadily

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Galopeira [1970, альбом]
  • A Mais Jovem Dupla Sertaneja [1972, альбом]
  • A Força Jovem da Musica Sertaneja [1977, альбом]
  • 60 Dias Apaixonado [1979, альбом]
  • Amante Amada [1980, альбом]
  • Somos Apaixonados [1981, альбом]
  • Amante [1984, альбом]
  • Fotografia [1985, альбом]
  • Coração Quebrado [1986, альбом]
  • Meu Disfarce [1987, альбом]
  • Nossas Canções Preferidas [1989, альбом]
  • Os Meninos Do Brasil [1989, альбом]
  • Ch&X [1990, альбом]
  • Cowboy Do Asfalto [1990, альбом]
  • Disco de Ouro [1990, альбом]
  • Agüenta Coração [1991, альбом]
  • Planeta Azul [1991, альбом]
  • Chitãozinho & Xororó - Ao Vivo [1992, альбом]
  • Minha Historia [1993, альбом]
  • Tudo por Amor [1993, альбом]
  • Coracao do Brasil [1994, альбом]
  • Chitãozinho & Xororó [1995, альбом]
  • Classicos Sertanejos [03.09.1996, альбом]
  • Em Familia [1997, альбом]
  • O Melhor de Chitãozinho & Xororó [1998, альбом]
  • Na Aba Do Meu Chápeu [19.10.1998, альбом]
  • Alô [1999, альбом]
  • Inseparáveis [2001, альбом]
  • Para Sempre [2001, альбом]
  • Festa Do Interior [2002, альбом]
  • Roda De Viola [2002, альбом]
  • Se For Pra Ser Feliz [2004, альбом]
  • Vida Marvada [2006, альбом]
  • Amigos do Peito [2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Irmãos Coragem - 30 Anos ao vivo [2000]
  • Acustico II [2007]

Сборники:

  • Millennium [1998, сборник]
  • Minha Vida Minha Música [2002, сборник]
  • Aqui o Sistema é Bruto [2004, сборник]
  • Grandes Clássicos Sertanejos Acústico I [2007, сборник]
Название Материалы
Fio De Cabelo
Luar Do Sertão
No Rancho Fundo
Nuvem De Lágrimas
Saudades Da Minha Terra

Страница создана 09.04.2016
http://primanota.ru/chitaozinho-e-xororo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!