PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Celtas Cortos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Celtas Cortos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 1986 - ...

Celtas Cortos is a Spanish music group of celtic rock.

It was formed in Valladolid (Castilla y León) in 1986. Eight friends, four of which played in the group Almenara decided to participate in a music contest under the name "Colectivo Eurofolk". They won the first prize and continued to play together changing their name to Celtas Cortos.

They won another contest in April 1987, the prize was the production of an album. They shared the prize with two other winners, so they contributed three songs to the album Así es como suena: Folk joven.

Executive producer Paco Martín helped them get out their first album, Salida de emergencia, with only instrumental songs. The next album, Gente Impresentable added the voice and the lyrics of Jesús H. Cifuentes (Cifu) to the powerful instruments. Their celtic rock style was combined with protest and other more melancholic lyrics. Through the years their music mixed with different styles such as Caribbean

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Salida de emergencia [1989, альбом]
  • Gente impresentable [1990, альбом]
  • Cuéntame un cuento [21.10.1991, альбом]
  • Tranquilo majete [03.12.1993, альбом]
  • En estos días inciertos… [1996, альбом]
  • El alquimista loco [1998, альбом]
  • Tienes la puerta abierta [1999, альбом]
  • C'est la vie [2003, альбом]
  • 40 de abril [25.11.2008, альбом]
  • Introversiones [31.08.2010, альбом]
  • Contratiempos [16.09.2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Nos vemos en los bares [1997]
  • Vivos & directos [09.03.2012]

Сборники:

  • Vamos! [1995, сборник]
  • The Best Of [1999, сборник]
  • Grandes éxitos, pequeños regalos [2001, сборник]
  • Gente distinta [2002, сборник]
  • 20 soplando versos [02.05.2006, сборник]
Название Материалы
20 De Abril
A Estas Alturas
Aguantando El Tiron
Aprovechando
Benis Reel
Blues Del Pescador
Calida Trinchera
Calor Humano De Hierba
Carta A Rigoberta Menchu
Cuéntame Un Cuento
Días De Colores
El Alquimista Loco
El Blues Del Pescador
El Blues Del Rosario
El Emigrante
El Pelotazo
El Ritmo Del Mar
En Estos Días Inciertos
Frontera
Gente Distinta
Gente Impresentable
Hay Que Volver
Haz Turismo
La Mierda
La Senda Del Tiempo
Lluvia
Lluvia En Soledad
Lucha De Gigantes
Madera De Colleja
Malos Y Cobardes

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/celtas-cortos/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!