PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Carlos Jean - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Carlos Jean - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 1973 - ...

Carlos Jean Arriaga (born 15 February 1973) is a Galician DJ and record producer. He is the co-founder of the group Najwajean, and has been a producer for some of the most important Spanish and Latin-American artists of the 2000s, earning seven Latin Grammy nominations.

In 1998, he joined Spanish actress/singer Najwa Nimri to form the indie pop band Najwajean, releasing their first album, entitled No Blood, that same year. It was followed by original soundtracks for the films Asfalto and Guerreros, both directed by Daniel

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Give Me the 70's [2000, сингл]
  • Planet Jean [2000, альбом]
  • Back to the Earth [03.02.2003, альбом]
  • Mr. Miracle [2006, альбом]
  • Dancing [28.08.2006, сингл]
  • Mr. Dabada [27.11.2006, альбом]
  • Lead the Way [21.11.2010, сингл]
  • Introducing Carlos Jean [10.05.2011, альбом]
  • Keep the Trance [28.06.2011, сингл]
  • Blackstar [07.02.2012, сингл]
  • Generation [04.07.2012, сингл]
  • Prisioners [12.03.2013, сингл]
Название Материалы
El Viejo Que Maneja
Have A Nice Day
Lead The Way
No Te Vayas Amor
Piensa En Mi
Quiéreme
Tiempo

Страница создана 26.02.2012
http://primanota.ru/carlos-jean/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!