PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Caramelos De Cianuro - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Caramelos De Cianuro - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Венесуэла
Даты: 1991 - ...
Сайт:

Caramelos de Cianuro is a rock band from Venezuela formed in 1991. They recorded their first songs, "Nadando a Través De la Galaxia" (Swimming Across the Galaxy) and "Tu Mamá Te Va a Pegar" (Your mom is going to hit you), in 1992.

A year later, the group signed up to CNR and released an EP called Las Paticas de la Abuela (Grandma's Little Feet), followed by the band's first album, Cuentos Para Adultos (Tales for Adults), in 1994. Performing a mixture of Latin Punk and alternative rock, Caramelos de Cianuro returned in 1996 with Harakiri City, released by Polygram. Two years later, original drummer Pablo Martínez was replaced by Alfonso Tosta, and the group soon toured with Colombian band Aterciopelados. In 2000 they released their album Miss Mujerzuela (Miss Whore), which achieved platinum status in Venezuela in 2001.

In 2002, Caramelos de Cianuro released their album called Frisbee

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Cuentos para adultos [1993, альбом]
  • Harakiri City [1996, альбом]
  • Miss Mujerzuela [22.08.2000, альбом]
  • Frisbee [19.03.2002, альбом]
  • Flor De Fuego [2006, альбом]
  • Caramelos de Cianuro [11.09.2010, альбом]
  • 2LadosB [13.04.2011, макси-сингл]
  • Caramelos de Cianuro Promoción Wendy's [03.05.2012, альбом]
  • 8 [21.07.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • En Vivo 2009 [2009]
Название Материалы
2 Caras 2 Corazones
Adios Amor
Al Comienzo
Asunto Sexual
Baby Cohete
Canción Suave
Canción Suave (despecho N 2)
Chewin' Gum
Cloroformo
Como Serpiente
Cuidalo
Delineador
Delineador Principio
Dolor Y Pasin
Dolor Y Pasion
El Flaco
El Ltimo Polvo
El Mar
El Martillo
El País De Las Androides Perversas
El Ultimo Polvo
Electrobotic
Espuma
Estrógeno
Flor De Fuego
Guerra Lenta
Harakiri City
Imaginar
Incertidumbre
Infierno VIP

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/caramelos-de-cianuro/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!